Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła lecz delikatna24

Gdy męzczynza narzuca kobiecie wizytę u psychologa....

Polecane posty

Byłam kiedyś chora, a raczej moja dusza, polubiłam Ciebie, opowiedziałam moja historię, ale nie wsparles mnie, kazales sie leczyc....... Zwatpilam znow w siebie, choc wiem, ze moge zrealizowac wszystko co chce,,, lecz nie moge po tym wszystkim odNALEZC siebie...... tak bardzo mnie zraniles, a miales byc moim wybawca, miales byc kims na kogo czekalam tyle lat... nienawidze - nie Ciebie, nie siebie, nienawidze swiata, ktory pozwolil zebys mnie skrzywdzil...... Zobaczysz jeszcze moja moc, zobaczysz, ile mam sily, lecz juz nie mam jej dla Ciebie, bo nie wsparles mnie emocjonalnie kiedy wyciagnelam po to swa dłon.... A nie byl to wielki problem - chcialam tylko milosci,,,

Gość na niektórych
każdemu by sie przydał osobisty terapeuta taki któremu moznaby szczerze wszystko powiedzieć bez pospiechu a on spokojnie by wysłuchał ... ale jesli cos robisz to chyba lepiej jak będziesz to róbić dla siebie a nie po to zeby komuś cos pokazać ja bynajmniej nie czuje takiej potrzeby

Znajomo? Hmm... nie sądze, by ktoś z moich znajomych tutaj przebywał... zapewne wiele dziewczat zostalo z roznych przyczyn skierowanych przez facetow do psychiatry:D

rozumiem o co tobie chodzilo... okresl cos co mogloby posluzyc identyfikacji to powiem czy masz racje czy nie

aż miło popatrzeć ..... :D:D:D:D:D a co to ...... męzczynza? :D:D

mężczyzna - to ogólnie stwór, fizycznie większy i szerszy od kobiety, choć nie zawsze to się sprawdza:P, psychicznie znacznie od niej mniejszy... męzczynza - to słowo wyklute pod wpływem % nocy piątkowej...:P

męzczynza - to słowo wyklute pod wpływem % nocy piątkowej... :D fajne ...... :D tej nocy też będziesz wymyślać? :D

nie będę, tej nocy muszę się wyspać, bo jutro ciężki dzień... zaliczenia mam jutro:)