Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaggnniieesszzkkaa

Upławy

Polecane posty

Gość aaggnniieesszzkkaa

Mam pytanie. Miesiączka skończyła mi się w niedzielę , od poniedziałku mam bóle w podbrzuszu i brązowe - czerwone upławy o dziwnym zapachu. Jak wydzielina przed okresem. Nie wiem co to może być.. martwię się tym co to może być?... czy może być to spowodowane zabawami z moim chłopakiem ?

Gość kobieta po 30- stce
Idż do lekarza masz infekcję. I niech przepisze też maść dla twojego chłopaka w innym wypadku to się będzie powtarzać.

Gość aaggnniieesszzkkaa
a wiesz może jaka infekcja to może być? w pt mam wizyte , ale nie wiem czego się spodziewać , Nie miałam nigdy tego typu problemów , ani żadnych infekcji czy nawet zapalenia dróg moczowych... nie mam pojęcia skąd to się nagle wzięło.

Gość Ekoczeko
To może być nadżerka albo infekcja bakteryjna skoro uplawy mają dziwny zapach. Kup sobie na razie Lacibios femina, zmieniaj często wkładki a lekarzowi zasugeruj zrobienie usg i posiewu.

Gość aaggnniieesszzkkaa
Czy to może być coś jeszcze innego? Dziś mam znów silne bóle w podbrzuszu i dziwny galaretowaty upław, lecz ten jest bezwonny. Nie wiem co się ze mną dzieje... bardzo mnie to martwi..