Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miley_Jula2

Co zrobic , gdy ktoś bliski wyjedzie ?

Polecane posty

Słuchajcie , wiem , że ta historia może zabrzmiec jak wszystkie inne , ale mimo wszystko przeczytajcie i doradźcie . . . Więc w szkole poznałam jednego chłopaka , zaczęliśmy ze sobą gadac , potem umawiac , ja się zakochałam . Dobrze sie złożyło , bo dwa dni po naszej 3 randce mnie poprosił , żebym została jego dziewczyną . Oczywiście zgodziłam się . . . Było fajnie przez 2 może 3 tygodnie . Dokładnie wczoraj , czyli w piątek napisałam mu smsa , żeby do mnie napisał , jak wróci z Angli { mamy tydzień przerwy i wyjechał } a on mi odpowiedział , że on nie wraca . Myślałam , że on se jaj robi , ale on gadał poważniej . Moje kumpele też mi powiedziały , że on kłamie , że żartuje i na pare godzin był spokój . Ale potem do mnie zadzwonił i wytłumaczył wszystko . . . Przez cały dzień { dosłownie } płakałam siedziałam na podwórku smutna , podłamana , w dołku . . . Matka się w dodatku dowiedziała , że wagarowałam i mam szlaban : ( Nie umiem się po tym wszystkim pozbierac , nie wiem jak wyjśc z dołka , a boję się , że jeśłi z niego nie wyjdę to mogę wpaśc w depresję nawet : / Proszę , poradźcie , pomóżcie mi : (( i proszę o nie pozostawianie złośliwtych komentarzy -.-

po chuj ma wracać, do polski gdzie nie ma pewnie dla niego roboty, dziewczyna nie jest warta do powrotu do kraju

Gość ]]]]]]]]
która to klasa]?? lektury jakiejś do czytania nie ma? z matmy rozwiąż zadania...a nie zawracaj tyłek....

że co??? depresja ? po 3 tyg ty zakochana jak koszula w dupie , nie przesadzaj idz pomóz mamoe posprzątać albo obiad pomóz zrobić

Gość a co on na to?
chce zerwAc czy jak to widzi dalej?