Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gr5her56h7

poprosiłąm psychiatre zeby skierował mnie do szpitala

Polecane posty

Gość dlaczego przepisalas mu
nie da sie jakos cofnac tego? :/ kurcze, zal czytac, ze takie ch*je jak on chodza po swiecie. dziewczyno, ratuj siebie i to co twoje. szlag trafia, ze po tym wszystkim traktuje Cie jak smiecia

Gość gr5her56h7
mamm chlopaka...po tamtym probowałąm spotykac sie z niejednym facetem.Do zadnego nie poczulam NIC!

Gość a ile to kasy??mu przepisała

Gość ggggggggggffff
Nie czułaś nic do żadnego bo cię za dobrze traktowali, tak myślę.

Gość gr5her56h7
60tysiecy

Gość to teraz se pomysl
ze jakbys umarła to on by sie cieszyl że zdechlaś i jeszcze mu jak typowa debilka kase przepisałaś,ale bedzie miał radoche:)

Gość popros lekarza zeby napisał
oświadczenie ze uważa ze leczenie szpitalne nie jest potrzebne.To sie przestraszy i Cie skieruje

Gość gr5her56h
dzieki ten pomysl jest dobry:)

Ja bym jednak zmieniła lekarza psychiatrę. Myśli samobójcze, obsesja na punkcie byłego chłopaka, niezrozumiała do samej siebie postępowanie - przepisanie 60 tysięcy na byłego chłopaka, bezsenność, brak apetytu, stany depresyjne plus Twoja prośba o pobyt w szpitalu, bo nie dajesz sobie rady sama ze sobą - to powinno wystarczyć, aby lekarz skierował do szpitala. Wg mnie lekarz nie powinien czekać, aż targniesz się na swoje życie, bo wtedy może być już za późno. Tym bardziej, że jak piszesz leki, które dostajesz nie pomagają, nie czujesz się po nich lepiej. Idź do innego lekarza, może nawet prywatnie, opowiedz przebieg dotychczasowego leczenia i brak poprawy, poproś o skierowanie.

Gość lekarz ma rację
wg mnie jesteś rozhisteryzowaną hipochondryczką, nie na tym polega depresja a o samobójstwie to ty nic nie wiesz i niech lepiej tak zostanie, wyjedź gdzieś na urlop i tyle