Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popierdowka nie kiler

Pudzian położył sie na arenie jak cipa

Polecane posty

ale porażka :-O i wstyd dla Polaków dał doopy :classic_cool:

Gość Lockimnator
Jestem Polakiem i sie nie wstydze Ale wstydze sie jako Polak drugiego Polaka jakim jestes Ty , zamiast wspierac to jeszcze krytykuje . Powinni cie zajebac

ile on dostał kasy za to ? wie ktoś :classic_cool: warto było dać dópska na arenie chociaż ?

Gość co się dziwisz pudzian jest
od tańczenia, śpiewu, jazdy figurowej i co tam jeszcze wymyślą a to wykańcza fizycznie :P

Gość Wyjasnienie
Nie siła a rozum i taktyka wygrywa

Gość Lockimnator
Bez sily nawet einstein nie wygrwa 100tys dol

ale Sylvia nie jest wcale umięśniony, zauważyłem że ma bardzo długie nogi, kończyny czyli ręce też, ma tłuszcz a Pudzian nie ma tłuszczu :classic_cool:

Gość yyyyee no nie wiem
Pudzian walczył? Gdzie mogę to zobaczyć?

100 tys $ ? aha :classic_cool: pewna informacja ?

Gość sdasadasdsadasdsa
Na sherdogu czyli najwiekszym portalu branzowym napisali ze to byl blamaz. Ze Pudzian jest zalosny i powinien wracac do cyrku. Poddal sie ze zmeczenia w pojedynku zolwi, ze nigdy czegos takiego nie widzieli. Ostro pojechali.

zero kondychy... sterydy, chemia... napompował sie jak balon , ale uszło z niego powietrze :-o

Gość zielona gąska
jaki wstyd??? przecież nikt na świecie oprócz kilku Polaków nie ogladał tej walki

łał no pojechali kurva nieźle :classic_cool: widać było lęk w oczach Pudziana , on wiedział że beknie

Paradoksalnie tłusty zawodnik ma łatwiej niż ten mocno umięśniony. Tłuszczu nie trzeba natleniać a mięsnie niestety tak. Serducho zapierdala, płuca tak samo i po kilkudziesięciu minutach kondycha siada. Jak pudzian nie wygra na początku pierwszej rundy to wcale ne wygra (oczywiście z poważnym przeciwnikiem a nie Najmanem) Niestety MMA w przeciwieństwie do dźwigania woró z gruzem wymaga dynamiki i strategii. Z każdą sekundą góra mięśni obraca się przeciwko jej posiadaczowi jeżeli nie umie walczyć.

aha też cenne uwagi :classic_cool:

Gość jamoa444
nie znacie sie . Pudzianowski nie przegral przez brak kondycji , a przez obijanie . TE ciosy ktore zadawał Sylvia osłabiały go . Oczywiscie u pudzianowskiego kondycja nie byla najlepsza , ale przegrał przez brak techniki moim zdaniem .

Gość idzcie cwaniaki
ciekawe czy jedna setna tego czasu co on wytrzymal byscie tam wytrzymali WY. cioty...

My jako ludzie, którzy nie zajmują się "zawodowo" takimi rzeczami na pewno byśmy nie wytrzymali :P :P :P Owszem jak na Niego dość długo wytrzymał ale gdzie on się pcha tam?? To nie dla Niego... tańczy, śpiewa, recytuje i do tego gotuje :P walki nie dla Niego :P Moje skromne zdanie ;)

Gość marcinool
Pudzianowski ma słabą kondycję. Nie należy się tu oszukiwać. Jego przeciwnik wyczuł to natychmiast i dlatego na początku się oszczędzał. Ponadto Pudzian stosował praktycznie jedną taktykę low kick, a Sylvio umiejętnie je odpierał .

Gość jest brzydka jak baba jaga
i jak ładnie wywiadu udzielił . . .

Gość jamoa444
w pudzianowskim najgorsza jest technika . NIe wie jak wykorzystac swoja siłe tylko pcha sie na rywala i klinczuje albo nie umie go powalic. . Druga od konca jest kondycja a najepsze cechy to : siła , potem duza szybkosc jak na jego wage . Jezeli pudzianowski poprawiłby technike albo kondycje na dobry poziom to moglby wiele osiagnac .

Gość jamoa444
Fedor ma mniej siły od pudziana i powala bez problemu kazdego rywala nawet tego ktory wazy 150 kg . Problem pudziana to nie tylko braki kondycyjne . Z taka technika nie ma co szukac w MMA .

nie ma techniki macha łapami jak cepem , nie wiem ale wiadomo było że Sylvia go zje

Gość PERGAMONT69
Pudzian udzielajac wywiadu powiedział ze nic sie nie stalo jestem tylko lekko poobijamy i na koniec powiedział jeszcze o mnie uslyszycie w MMA smieszny on jest hahaha on moze to najwyzej powalczyc z wiesniakami na zabawie wiejskiej

Gość młody kawaler
Pudzian jest pierwszym zawodnikiem MMa który sam się znokautował.