Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie nietypowe

Mam takie nietypowe pytanie

Polecane posty

Gość takie nietypowe

czy spotkal sie ktos z leczeniem luszczycy moczem? jak to wyglada? bo liscmi kapusty okladalem na noc przez2 tygodnie i nadal czerwone:( a może ktos zna jeszcze inne sposoby?

ogólnie się przyjęło, że medycyna alternatywna, może być dodatkiem do leczenia, nigdy podstawą. Wystarczy pójść do lekarza dermatologa przepisać sobie lek o nazwie Diprosalic i robić wszystko co lekarz nakaże......

Gość oj oj oj nie wystarczy
Nie wprowadzaj w błąd :O Diprosalic nie na każdego działa. I sama niech sobie nic nie przepisuje...

Gość takie nietypowe
miałem 3 rodzaje maści, aerozol ostatnio masc Dermovate i skutki nadal znikome, a po lisciach kapusty skora sie nie luszczy ale jest bardzo czerwona i swedzi. myślalem o o smarowaniu moczem , ale to chyba bedzie smierdzialo zreszta nie pisze jak czesto sie to smaruje:/

Pierwszy raz słyszę o leczeniu łuszczycy moczem :O Od dłuższego czasu używam maści i płynu Elocom (na receptę) i w sumie jestem zadowolona. A Dermovate też kiedyś używałam i chyba nie mogę nic pozytywnego napisać.

No i jeszcze używałam maści i płynu Delatar. Niezłe to było. A na forum kiedyś jedna dziewczyna podała adres firmy, która robi galaretkę aloesową. Podobno pomaga w leczeniu łuszczycy. Sama jeszcze nie zamawiałam, ale jak będę miała jakiś duży wysyp to wypróbuję. http://www.flpp.com.pl/

Gość takie nietypowe
www.tipy.pl/artykul_1354,jak-leczyc-luszczyce.html

Gość fara faram
znam jedną babkę co łuszczyce sobie wyleczyła produktami z morza martwego. Dr Nony. Drogie to ale jak miała na rękach po łokcie, co widziałam, i jeszcze w paru miejscach dużo, tak teraz nie ma nic. Tylko że nie wiem co ona brała dokładnie.

Gość takie nietypowe
szkoda, ze nie pamietasz:( nie wazne, ze drogie, oby sie tylko pozbyc tego swinstwa:(

Poczytałam trochę o tym moczu i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jak to ma wyglądać :D W Warszaiwe na Chałubińskiego jest taka placówka On-Clinic. Mnie nie pomogły te ich preparaty, ale możesz spróbować. Ale wiesz, że łuszczyca i tak po jakimś czasie wróci?