Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca nieznajoma

Piotr Hincz-opinie

Polecane posty

Gość pytajaca nieznajoma

Czy któraś z Was chodzi do doktora Piotra Hincza-jakie wrażenia,czy to dobry lekarz Waszym zdaniem? wybieram się i chciałabym poznać opinie:)

Gość ej powiedz
ja chodzilam do wilczynskiego. na wizycie prywatnej super koles, w szpitalu straszny gbur. hincz chyba tez przyjmuje na matejki. slyszalam, ze to dobry lekarz i mily facet(nie tylko wtedy gdy mu sie zaplaci). poczytaj o nim na znanylekarz.pl

Gość pytajaca nieznajoma
ktoś jeszcze może się wypowie?

Gość Carlaaa82
Pan doktor Hincz prowadził moja ciaze od 5 tyg. Jak tylko dowiedzialam sie o ciazy szukalam lekarza ktory zajmuje sie ciężkimi przypadkami i udalo sie. Pan doktor nie dosc ze jest świetnym specjalista w swojej dziedzinie to takze bardzo miłym i wyrozumiałym człowiekiem. Dzieki niemu ja i moja córeczka jestesmy na swiecie. Urodziła sie przez cc w 33 tyg. Cięcia dokonał Pan doktor nieźle sie na męczył bo bardzo krwawilam. Często przychodzil na oddzial w ICZMP interesowal sie moim zdrowiem i mojego dziecka. Z czystym sumieniem moge polecić tego lekarza To naprawde lekarz z powołania. Dziękujem Panie Doktorze Z całego serca za nasz największy skarb Wiktorię.

Pan dr jest bardzo dobrym specjalistą i miłym człowiekiem. Wzbudza zaufanie. Póki co jestem bardzo zadowolona z Niego. Mam tylko pytanie, czy któraś z Was leczyła się u niego jak nie mogła zajść w ciąże? Bo ja niestety mam.... i nie wiem czy szukać kogoś innego czy zostać przy nim.

Gość gość
Dzień dobry, dr Hincz prowadził moje dwie ciąże, obie z problemami. Jestem bardzo zadowolona z opieki, po urodzeniu córki był również z nią problemy - leżała kilka tygodni na neonatologii w ICZMP, dr Hincz interesował się zarówno moim jak i jej zdrowiem, przychodził na oddział i informował co z małą gdy ja nie mogłam do niej chodzić. Gdy tylko coś mnie niepokoiło w trakcie ciąży zawsze starała się 'wcisnąć' mnie na wizytę by sprawdzić co się dzieje. Z całego erca mogę polecić i podziękować Pan Doktorowi - nie wielu jest takich 'ludzkich' lekarzy.

Gość gość
Bardzo dobry lekarz. Opanowany i bardzo profesjonalny. Kiedy dzieje się coś złego szybko reaguje. Zleca dodatkowe badania, troszczy się o pacjenta. W sytuacjach awaryjnych i nagłych nigdy nie odmawia wizyty. Można na nim polegać i zaufać. Prowadził moja ciążę. Wcześniej również zabieg łyżeczkowania po obumarłej ciąży. Po zabiegu nie było żadnych dolegliwości. Wszystko dokładnie tłumaczy. Czasem jest mało mówny ale trzeba mu zaufać. Nie znam lepszego specjalisty.