Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mia19-5

czy to ma szanse

Polecane posty

W sobote poznałam super kolesia (20 lat) , ja mam 19, oczywiście byłam po pary drinkach , on był trzeźwy , bo prowadził. Było bardzo fajnie , bawiliśmy się, potem usiedliślimy i rozmawialiśmy , były buziaki.. przez ten alkohol ;] . Wziął ode mnie nr, odezwał się było fajnie, aż do wczoraj, odezwałam ja się do niego.. ale nie odebrał telefonu, nie odpisał.. ok, pomyślałam, pewnie zajęty, przyszły do mnie koleżanki, oczywiście wypiłyśmy troche wina i drinki .. moja koleżanka zaczeła wypytywać się o tego typka co tam i jak.. ja powiedziałam, ze spoko, ze sie dzisiaj nie odzywał itp ;] . Musiałam wyjść z pokoju i wtedy moja koleżanka napisała mu , że dlaczego mnie olał , czemu się nie odzywa i kurde wyrzuciła mu to wszystko.. potem mi powiedziała się wkurzyłam.. i teraz on chyba nie będzie chciał ze mna gadać, pomysli , ze jakas głupia małolata ;| nie powiedziałam mu, że to ona, on się nie odzywa i nie wiem czy można to odkręcić.. ona takie głupoty jeszcze mu pisała ;| masakraa

hahaha ;p nie nie oświadczy ;) i nawet nie czekałam na to, ona sie zapytała co i jak to jej powiedziała i to ona bez mojej wiedzy napisała, ja nawet nie byłam zdziwiona ze sie cały dzien nie odzywa, bo przeciez się prawie nie znamy ;p tylko teraz głupio wyszło ;)