Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaaa21

okres, pytanie

Polecane posty

okres spoznia mi sie 7 dni, ciaza wykluczona gdyz ostatnio wspolzylam w pazdzierniku [musiala bym byc w 8 miesiacu :P]. jaki moze byc powod? zawsze mam regularny gora 1/2 dni w ktoras strone. a wszytsko wskazywalo ze dostane normalnie [pryszcze ktore zawsze mam tylko przed okresem, powiekszone piersi itd]. jaka przyczyna?

Gość turuskawuka
stres,dieta,cwiczenia,zmiana miejsca pobytu

stres nie, cwiczenia nie, zmiena miesjca pobytu nie, dieta takze odpada. dlatego wlasnie sie zastanawiam dlaczego go nie ma;/

a czy jezeli RAZ sie upilam porzadnie [z reguly pije rzadko/okazyjnie] to jest taka mozliwosc ze dlatego az tak sie spoznia?

nie martw się... ja też mam na ogół regularny, a ostatnio spóznił mi sie 12 dni a nie miałam żadnyc stresów ani nic z tych rzeczy:) nie ma sie czym przejmować.

Gość antybiotyki też mogą być

pocieszylas mnei troszke:) wiem ze niby nie ma sie czym przejmowac ale ciagle mysle czy nie dostalam jak jestem gdzies itd. nie lubie tak zyc w niepewnosci:P a slyszalam ze czasami sie zdarza tez miesiac bez krwawienia [nie wiem jak to sie fachowo nazywa:P]

nie martw sie mi tez ostatnio bez powodu spoznil sie ok 10dni. taki czas. moim zdaniem to przez pogode, bo ostatnio jest bardzo zmienna

oooo wlasciwie to mialam antybiotyk jakies 1,5 tyg temu.

nie martw sie mi tez ostatnio bez powodu spoznil sie ok 10dni. taki czas. moim zdaniem to przez pogode, bo ostatnio jest bardzo zmienna

troszke sie uspokoilam przypomnial mi sie jeszzce ten antybiotyk :)

zdezorientowanaaaa21 okres spoznia mi sie 7 dni, ciaza wykluczona gdyz ostatnio wspolzylam w pazdzierniku [musiala bym byc w 8 miesiacu ]. jaki moze byc powod? Jesteś wiatropylna :P

Gość słuchajcie no...
od kilku lat zapisuje sobie kiedy dostałam okresi kiedy mi się skończył. W tym roku dostałam 6 stycznia i miałam 5 dni, w lutym było tak samo, w marcu mam zapisane, że dostałam 3, a skończył się 7 i w kwietniu dostałam dopiero 25 :O i teraz nie mogę dojść czy coś źle wpisałam czy faktycznie było takie opóźnienie. Na pewno nie jestem w ciąży i nie brałam żadnych antybiotyków. Nie byłam na diecie, nie ćwiczyłam, żadnych wielkich stresów. Co jest?

Gość kuleczka sreczka
hyh mi tez sie spóźnił 10 dni i tez mam regularny nie wiem czym mogło byc spodowodwane ale nie masz się co martwić:) pewnie niedługo dostaniesz najgorsze ze martwimy się ze nie ma okresu a kiedy dostaniemy to chodzimy nabuzowane ze istnieje okres (bynajmniej ja tak mam ja wiem wiem ze nie było by dzieci i bla bla ale wkurza mnie ze my musimy to znosic a faceci nie maja takowego problemu jak okres

Jeżeli chodzi o okres jest z nim różnie.Nawet kobiety które miesiączkują regularnie zdarza się że nagle się spóżna.Na to wszystko wpływa wiele czynników między innymi jakieś leki stres zmiana klimatu. No a nawet zmiany hormonalne które zachodzą w naszym organizmie nawet przy zwykłym przeziębieniu czy alergi więc nie ma co się denerwować i poczekać spokojnie.

no dokaldnie;] tak to uz jest ale ja wole juz dostac i miec spokoj :P