Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra25

dlaczego ludzie nie doceniają ludzi?

Polecane posty

Gość sandra25

dlaczego ludzie na których nam zależy mają nas gdzies? Byłam keidys w kims bardzo zakochana, spotykalismy sie, było fajnie ale nie wyszlo nasm. Koniec związku, zaczelismy relacje czysto koleżenskie. On ma kogos, ja tez mam kogos. W wileu sytuacjach mu pokazalam ze zawsze moze na mnie liczyc, bylam jego kolezanką, pomagałam mu, staralam sie utrzymac bliski kontakt. Jednak od dłuższego czasu nachodza mnie mysle ze ten kontakt jest tylko dzieki temu ze ja o niego zabiegam. Ja pisze, ja dzownie, ja proponuje pomoc, ja szukam mu pracy, ja pozyczam mu pieniądze, łagodze jego kłotnie z dziewczyną, bronie go. A on? On ma mnie gdzies, nawet mnie chyba nie lubi. Napisalam mu ostatanio ze mam kłopoty, nawet mi nie odpisal, napisalam mu zeby sie odezwał, tez nie odpisal, jak ze mną pisze to tylko "na odpierdziel". Zrozumialam ze byłam dla niego nikim, nic nieznacząca w jego zyciu zwykla znajoma... :(

Gość Novikaaaa
Tacy są faceci własnie. Póki nie poczuje, co stracił, to w zyciu się nie opamieta. A fajny, normalny, kochający facet jest ciągle bobardowany przez swiat, ze jest pipka i ciota... Zalosne. Znam ten bol, kiedy kogos kochasz, chcesz mu gwiazdke z nieba dac i probujesz to zrobic, a ktos Cie ma gleboko. Gada gada, a nic nie robi..

Gość sandra25
Ja naprawde chcialam byc jego przyjaciółką. Nie wyszlo w zwiazku ok... to było bardzo dawno temu. Teraz relacje zupełnie inne, był mi kimś bliskim, on i jego dziewczyna...

Gość sandra25
tak naprawdę to chce żeby do mnie wrócił bo chciałabym znowu wylądować z nim w łóżku tak nam było dobrze a jego dziewczyna mnie nie obchodzi tak naprawdę :(

Gość sandra25
no i dzięki podszywaczu. Eh

Gość sandra25
nie ma za co a i tak wiem że byś chciała do niego wrócić :P

Gość sandra25
Czy uwazasz ze nie istnieje cos takiego jak po prostu sympatia do drugiego człowieka? Wszystko sie musi konczyc dla Ciebie w łózku? Jak tak to wspołczuje...

Gość sandra25 podszyw
niestety z kobietą sympatie zamieniają się w coś innego zwłaszcza jeśli facet się podoba kobiecie :P

Gość sandra25
czyli nie istnieje sympatia damsko- meska (przyjazn) itd? Smutne to :/ Czyli powinnam zaprzestac kontynuowc ta znajomsoc zeby on nie pomyslał tak samo?

Gość probliema
przestan sie do niego odzywac, to zadzna przyjazn, on cie wykorzystuje, znajomosc ztoba jest mu po prostu na reke. nie odzywaj sie jakis czas, nawet jelsi on sie odezwie pierwszy.

Gość lukas81
mój przedmówca ma rację

Gość czlowiek czlowiekowi wilkiem

Gość lukas81
a poza tym to nie kwestia docenienia, gość jest poprostu egoistą i chciałby aby za niego łagodzić kłutnie z dziewczyną, pomagać finansowo, powiedz mu to prosto w oczy . I pamiętaj masz o nim złe wyobrażenie, nie łudź się że on bezinteresownie coś dla Ciebie zrobi.