Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagogy

SchroniskA dla psów

Polecane posty

Witam. Mam prośbę do wszystkich o wrażliwym sercu. Mianowicie na stronie www.krakvet.pl odbywa się głosowanie na schronisko które otrzyma karmę i pomoc od krakvetu. Moja prośba jest taka: wystarczy wejść na te strone, zalogowac sie i oddac głos w ankiecie. Prosze, aby był to głos na schronisko AZYL w Białej Podlaskiej, gdyz zwierzeta ktore tam przebywaja sa w naprawde trudnej sytuacji. Dziekuje za pomoc

O nie !!! Jeśli coś takiego się dzieje :) ❤️ oddaję głos ale na schronisko w moim mieście :) 🖐️ pozdrawiam :) ...ale nie na erotycznym z tym :O

po kolei...: 1. rejestracja 2. odebranie maila 3. trzeba wejsc na http://www.krakvet.pl/forum/index.php i tam na gorze jest zaloguj sie 4. potem wchodzimy na pierwszy temat czyli Pomoc dla schronisk i tam na pierwszy post i pojawi sie ankieta a jak nie to trzeba jeszcze raz sie zalogowac NA STRONIE GŁÓWNEJ NA FORUM WCHODZI SIE KLIKAJAC W " Min. 5% zysku sklepu przeznaczamy na schroniska dla zwierząt! więcej... "

Mój post miał Cię zniechęcić do dalszego spamowania :O a widzę że wręcz rozochocił. :O Może klasyczne w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j. Ci pomoże i zrozumiesz że chociaż każdy ma serce, to jednak forum skierowane dla osób, które nie mają zielonego pojęcia o seksie a chcieli by o nim właśnie porozmawiać a nie o biednych zwierzątkach.

Gość tzytze muszą być duże
Może eutanazja dla piesków ?

Gość ja nie mam nic przeciwko
up

Gość Ty tam wyżej
Zważywszy na argumenty http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4475604 rzeczywiście lepiej uśpić te zwierzaki niż je dręczyć w schronisku :o 03AHJ_VusoSJd3ewwWJv_QcSFK2RgrMD-u-OFrSFx7b_AkDIRrAnPixnFQAKwOOPJzcbJ26Nb4ljCw_nq_iMlEOgCfyq73GtkXlGiBiX-SwNPtl-4vEIGU6CY

Gość jachętnybardzo
Po 1 ja pracowałem w schronisku i nie p.ie.prz mi, że u Ciebie w schronisku jest tak źle, bo większość schronisk jest przeładowana i zwierzaki się sterylizuje, pieniądze pójdą do tego co najbardziej tego potrzebuje.