Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwionaalnjlrwl;brega

SKANDAL!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mama zaprowadzila psa do salonu,na trymowanie(to terrier szorstkowłosy,musi)i zaznaczyla kobiecie ze ma byc TRYMOWANY "Trymowanie nie jest zabiegiem bolesnym, gdyż usuwana jest martwa sierść, a w jej miejsce rośnie zdrowy włos. Martwa sierść albo wypada sama, albo też pozostając utrudnia wzrost owłosienia. Trymowanie przeprowadza się za pomocą palców lub nożyka trymerskiego." zostawila psa na okolo 2 godziny,po czym wrocila.. pies od dwoch dni zachowywal sie bardzo dziwnie,chodziła z zabawką w pyszczku i piszczała... ogolnie była bardzo wystraszona i smutna,a jest naprawde wesolym pieskiem dzisiaj byla u weterynarza i okazało sie zem a ciaze urojoną,a to wszystko ze stresu bo ta durna baba ostrzygla ją maszynka:O:O!!!!!!!!!! no co za ludzie do cholery jasnej :O

Gość tu leja to znowu ty
klientach w sensie właścicielach psów :D

pozatym...tej rasy psa nie wolno strzyc maszynką :O!!teraz nie dosc ze musiala jakies leki dostać,całą chodzi zdezorientowana to siersc jej wypada strasznie bo tej babie nie chcialo sie roboty porzadnie wykonac:O

idź weź psa pod pachę i zapierdol ich tam wszystkich odpowiednią opinią........................nie czekaj.......pokaż im jak pies to przeżył.....KOCHANA JA TAK ZROBIŁAM......ZAKŁAD ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY, BO OKAZAŁO SIĘ ZE PSA USPALI NA CZAS TRYMOWANIA............TO BYŁO DO UDOWODNIENIA.....................SZCZESCIA ZYCZE....DZIAŁAJ

w poniedzialek moze pojde,ale ludzie no :O!!w sumie nie mam najmniejszej ochoty uzerać sie z tą babą... :O

I DODAM JESZCZE, ZE WIĘCEJ NIE TRYMUJ PSA......BO TO NIE TAK DO KONCA BEZBOLESNE.........CHOĆ ZAPEWNIAJĄ, ZE TAK WŁASNIE JEST.......POPROSTU REGULATNIE GO SZCZOTKUJ.......MAM WESTA TERIERA....I NIE POZWOLĘ DO TRYMOWAĆ JUZ NIGDY WIECEJ.....

oszczędzisz innym psom...takich wrażeń....działaj.....

😠 wrrr. :(

wkurwionaalnjlrwl;brega - Pogięło Cię? Co ma fryzjer do ciąży urojonej u suki? Twija suka nigdy nie ten teges i dlatego tak ma. Instynkt. Trzeba suką choć raz w życiu dopuścić, możesz jej podać tabletki anty. w przeciwnym razie może zachorowac na raka. Brzmi dziwnie, ale tak jest. Za kilka dni jej przejdzie.