Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgbfdg

dlaczego anorektyczki maja geste włosy?????

Polecane posty

Gość vgbfdg

przeciez z roznych powodów włosy wylatują, m in przez złą diete, jak taka anorektyczka zjada poł banana na sniadanie i 2 groszki na obiad to jakim cudem te kudlyszcza sie tak trzymaja???:O:O:?O

Gość aaagnieeszka
fajnie ze ktos poruszył ten temat,moja kumpela anorektyczka ma burzę włosów,mówi sie ze od złego odżywiania włosy wypadają itd a juz mój przykład mnie bardzo ciekawi-zawsze jak sie odchudzam i jem malutko włosy mi nie wypadaja i są jakies lepsze,i szybciej rosną,moze kiedy nie traci energii na trawienie,wpływa to dobrze na włosy?aha,kiesys byłam na diecie białkowej,jadłam sporo ale białko głównie,i straciłam prawie 1/3 włosów.Kiesy jaem ''racjonalnie''włosy sa takie sobie,wypadaja w dodatku,jak zaczynam sie głodzic,po paru dniach są znacznie lepsze.czemu,ja sie pytam?

Gość nunuu
chyba sobie zartujesz, prawdziwa anorektyczka ma zawsze cienkie, slabe wlosy!! To ze ktos malo wazy nie oznacza, ze ma anoreksje..

Gość aaagnieeszka
moja kumpela wazy 38 kg/165 wzrostu anorexia jak cholera,teraz sobie przypomniałam 2 znajoma ona tez jest anorektyczka i ma burze włosów.ale dobra,niewazne.czemu kiedy sie odchudzam i jem malutko włosy nie dosc ze rosna szybciej,to jeszcze sie zageszczaja,bo widze duzo nowych małych włosków?zawsze tak mam.

Gość turuskawuka
bo gorzej na stan wlosow wplywa zle jedzenie niz jego brak tak naprawde. a tak poza tym to zalezy od osoby, mi tez bardzo wypadaly wlosy jak chorowalam ale i tak mialam gestsze od niektorych zdrowych ludzi,po prostu takie mam no i chorujac nie glodowalam calkowicie jadlam malo i tylko to co zdrowe i lykalam mnostwo witamin.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
chyba niektórzy tu uważaja że szczupła dziewczyna musi być anorektyczka;) a same macie dowód w postaci ładnych wlosów tych dziewczyn ze one po prostu sie prawidlowo odżywiają

Gość aaagnieeszka
jak tyje to wypadaja a jak chudne to odrastaja i rosna duzo szybciej,dlaczego tak jest?ostatnie miesiace sie nie odchudzam i stoją w miejscu,jakbym sie pogłodziła troche to zaraz by ruszyły do przodu

Gość aaagnieeszka
jak najbardziej jesli ktos jest chudy czy nawet mało je to nie musi byc anorektykiem,wiem jakie krzywdzace sa takie okreslenia,ale moja kumpela z klasy w przeciagu 3 miechów schudła ponad 20 kilo i wyglada jak trup,ona nawet miesnia jednego w ciele nie ma

Gość vgbfdg
nie chodzi mi o chude osoby jełopki................ tylko o prawdziwe anorektyczki................... kiedy mowia o jakiejs to zawsze ma na łbie szope........... i to wcale nie zalezy od osoby, gdzie nie spojrze czy to w programie czy na zdjeciu - szopa