Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qju

zaparcia/dieta / potrzebuję pomocy / dziewczyny

Polecane posty

Mam 16 lat. Uważam że odżywiam się dość zdrowo, ale mam duży problem z wypróżnieniem się. Na dodatek mam też sporą niedowagę i dość mocny trądzik. tak się odżywiam: śniadanie: - kromka lub dwie chleba pełnoziarnistego (nie używam masła) + zielona sałata, rzodkiewka, czasem pomidory bądź ogórki lub też ogórki kiszone ( jest przeważnie tak że jem kromkę lub dwie chleba pełnoziarnistego z jakimiś warzywem) - później piję herbatkę z bratka - po śniadaniu jakieś dwie godziny zjadam jabłko. obiad: - czasem jakaś zupa, ryba smażona (panierkę odrzucam) - czasem też na drugie danie jem duża ilość warzyw np z chlebem pełnoziarnistym - potem od czasu do czasu jogurt naturalny z musli kolacja: - czasem otręby owsiane zalane gorącą wodą + musli - czasem też kanapka z pełnozianistym chlebem i warzywami - albo też marchewki pije też 5 - 8 szklanek wody mineralnej lub przygotowanej ostatnio przestałam jeść mięso, wiem że jem chyba za mało, tak się boję..nie chcę mieć nadwagi, chcę nabrać trochę ciała, ale boję się jeść niektórych rzeczy ze względu na trądzik ( chodzę do dermatologa, mam leki, ale to trwa już dwa lata ) Chcę się zmienić, chcę zmienić moją psychikę, proszę o pomoc, bo sama już sobie nie daję rady czy np. mogę jeść jajko smażone, lub tosty z pełnoziarnistym chlebem? Chociaż i tak bym się pewnie bała.

Gość forumowicz
swoją dietę przedyskutuj z dietetyczką albo lepiej z osobą zajmującą się medycyną naturalną, dużo zmieni

nie mam jak, zatem muszę zdać się na siebie samą, nie wiem czy sobie poradzę. Potrzebuję osoby doświadczonej, potrzebuję pomocy

Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz