Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rete5t

Czy w dzisiejszych czasach da rade poznac normalna kobiete

Polecane posty

Gość jak znam zycie.............
rete5t po tytule toppiku widac cos ty za facet jak nastawiony do kobiet negatywnie ja choc zawiodlam sie na facetach nie twierdze ze wszyscy są tacy i 100 razy wole facetów od kobitek

Ja myślę że szczęście się do każdego uśmiechnie, też nie wierzyłam w związki i facetów Aż.....no właśnie:D:) Zobaczycie, że będziecie jeszcze w szczęśliwych związkach:)

Gość quwerty82
to ,ze lepiej sie zyje na codzień z facetami to tez popieram,,,,ale czemu jest tak strasznie ciężko znaleźć odpowiednią dla siebie połówkę.... co do tytułu postu toi już chyba czpialstwo - to tylko forum a nie wykład naukowy...jak miał zatytuować???? bez przesady,,,,

"niby inteligentne ale nawalone w glowie ze szkoda gadac.Glupie gadanie ,robienie z siebie idiotki na sile" skoro robią z siebie idiotki to nie są inteligentne, szukaj dalej i nie zrażaj się do kobiet ;)

Gość katija
to prawda, ze ciezko poznac kogos sensownego i jestem przekonana, ze to dotyczy zarowno kobiet jak i facetow... zawsze jest ciezko o tzw srodek, o tzw normalnosc ....

10 lat temu tez marzyłam o wielkim uczuciu..i nawet myslałam że mnie to nigdy nikt nie pokocha..;)jakże sie mylilam..

lenka - jak ja bym znalazła swoją połówkę, wreszcie byłoby dobrze, bez żadnych 'ale', kogoś kto chciałby normalnego związku to po prostu bym w to nie uwierzyła i pewnie myślałabym że zaraz wszystko trafi szlag:O. Także nie wiem jak to jest z tym 'na pewno', 'zobaczycie' itp......Do tej pory pocieszałam samotnych forumowiczów tak:) ale teraz nie wierzę już w żadne 'na pewno' i chyba po prostu czas uwierzyć że niekoniecznie 'musi' być dobrze. Może los chce żebym była sama.

trudne pytanie bo normy sie zmieniają :P teraz własnie głupie minki i robienie z siebie idiotki i materializm jest normalne więc masz baaaardzo duże szanse spotkac "normalną"

Gość katija
a moj ex ubolewal, ze ja materialistka nie jestem, ze pieniadze nie maja tak duzego znaczenia...

Gość jak chce ................
interesuje mnie kasa jestem materialistka i nie widze w tym nic nienormalnego a faceci co tak duzpo gadaja o uczuciach i chca nie wiadomo czego od kobiet to naogol sami niewiele maja do zaoferowamnia a w sytuacjach kiedy kobieta potrzebuje pomocy zawodzą

autorze masz racje, same poje.bane są teraz, wlasnie wrocilem z randki wiec mam potwierdzenie-same zryte berety, a pisze z Wawy, pier dolic to wszystko :/

Annonim ale radkę miałeś z jedną przedstawicielką jak się domyślam, nie ze wszystkimi kobietami świata tak? a co poszło źle?:)

Gość Agus nie chce ciebie

Aggie85 nie interesowaly mnie wszystkie tylko wlasnie ona, myslalem ze cos z tego bedzie i po prawie dwoch latach moich i wydawalo mi sie ze tez jej starań okazala sie zaklamaną suczą, nie wiem czy jeszcze zaufam jakiejs, bo wlasnie z NIA chcialem byc :/

no rozumiem, nie zrozumialam, myślałam że miałes 1szą nieudaną randkę i dlatego oceniasz wszystkie dziewczyny...mimo wszystko sa też te normalne

Aggie85 tylko ze te normalne sa pewnie brzydkie, wiec byly poza polem mojego zainteresowania, z tego co widze to im ładniejsza tym bardziej poje bana

no to wiesz, jak z takiego założenia wychodzisz to nic nie poradzę. Kto powiedział że normalne to brzydkie? Ile masz lat, że takie wnioski?:O czy może wyrocznia - kafe:O Normalne mogą być i brzydkie i ładne a wśród tych nienormalnym najczęściej tapeciary bo to dla nich jest szczytem urody i dobrego smaku. Ech...myślałam żeś poważny człowiek anonim - sorry

Aggie85 jestem bardzo powazny, chociaz wolałbym byc wesoły, ale to co obserwuje skłania tylko do powagi i smutku

ale nie ma takiej zależności że jak ładna to musi być wredna a jak niewredna to na pewno paskudna. Nie ma czegoś takiego, są ładne miłe, ładne niemiłe, wredne paskudne, miłe paskudne i milion innych możliwości. Oczywiście to zależy co rozumiemy przez ładne bo plastik raczej miły nigdy nie będzie i owszem będzie patrzyła tak przewaznie na kasę itp......Także nie wiem kto Ci naopowiadał że jak ładna to jest wredna ale śmiem twierdzić że ten ktoś miał problem z ukończeniem klas 1-3

Gość Agus nie chce ciebie
:o

Gość Kocham Aggie85

Gość Aggie kocham ciebie
❤️

ciesze się że mnie tak wszyscy kochają, normalnie wzruszyłam się :D

Gość jfijkl
"pracuje w amerykanskiej firmie ktora ma swoja siedzibe w polsce" KFC czy McDonalds?:classic_cool:

Gość Kocham Aggie85
zostan moja zona

Gość lukas81
Qwerty82 może jednak nie całkiem dałaś sobie spokój, ja chętnie Cię poznam, jeśli chcesz daj znać.

Gość teraz normalnych nie ma
same puszczalskie

jak chce ................, a o sobie czasem potrafisz nie mysleć? gdyby facet potrzebował pomocy to Ty byś zaraz była z pomocą? wątpie mała.

Gość Oby do przodu
Zwykle jestem optymistką ale sądzę, że znalezienie normalnej dziewczyny jest tak samo trudne jak znalezienie normalnych ludzi wśród stada interesownych fałszywców a niestety tacy tylko ostatnio ludzie mi się trafiają, najpierw miło, fajnie a potem okazuje się, że coś chciał, coś im zrób, coś pomóż, byliśmy mili tylko dlatego, że byłeś moim przełożonym itp itd. Męczące i frustrujące doświadczenie. Oczywiście opinia podyktowana jest moją subiektywną oceną niestety wynika z dość długich obserwacji i doświadczeń niestety. Mimo tego życzę powodzenia :)