Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mnie nazwiecie

Ciekawa jestem jak nazwiecie kobiete taka jak ja

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
fffrfr33 no jak to kim jest AUTORKA????? k**wa i szmata poszła po najmniejszej lini oporu - zarobić dupą gardze takimi spermopijami jak ta szmata :O

Gość kwiatek7.10
Nazwalabym Cie Po prostu Kobieta Swieta. Zycie pozbawilo Cie normalnej rodziny, matki, ojca. Pozbawilo Cie tez normalnego meza. Momo to nie zalamujesz sie, pracujesz, wychowujesz coreczke, szukasz dodatkowej pracy, spotykasz sie z facetem i wymieniacie sie tym czego potrzebujecie: on seksu, Ty pomocy materialnej. Na Twoim miejscu nie mialabym poczucia winy, zycie to nie bajka, tylko walka o przetrwanie, a Twoja walka nikogo nie rani, nikogo nie krzywdzi, nikogo nie okrada. Cale wieki kobiety tak sobie radzily. Normalnie w takiej sytuacji kobieta potrzebuje tez seksu. Nie masz faceta, prawda? Zyjesz szczesciem dziecka? Oby tylko tacy ludzie sie rodzili, potrafiacy sie poswiecic dla dziecka. Radze sie nie oskarzac, tylko polubic seks z tym panem. Skoro zycie was zwiazalo, warto z tego zycia wyciagnac cos radosnego takze dla siebie, upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Obwinianie sie i wstyd to tylko funkcja wychowania w sppoleczenstwie pelnym hipokryzji. Wszyscy zyjemy i zarabiamy jak potrafimy. Nie sztuka jest byc prawniczka, kiedy sie wychowalo domu kochajacym i wspierajacym. W Twoim przypadku juz i tak duzo osiagnelas, ze nie wpadlas w ten sam nalog co Twoja rodzina, ze jestes silna i radzisz sobie. Wyrazy uznania z mojej strony:) Kiedys znajdziesz prawdziwego mezczyzne, nawet jesli sie cos wyda a on nie zrozumie, znaczy, ze to nie ten. Zycze powodzenia i radosci z wychowywania coreczki. Pamietaj, warta jestes szacunku i prawdziwego uczucia.

Gość kap kap płyną łzy
Nazwałabym Cie po prostu Kobieta Święta :D:D ze skrajności w skrajność :D:D

Gość jak mnie nazwiecie
Jestem.Przeczytalam wszystkie posty, wesolo bylo:) Do Cheryl- Tak, gdybym tylko mogla pracowalabym do poznego wieczora, ale kto w tym czasie zajmie sie moja corka? Znalazlam taka prace ktora pasuje mi godzinowo, rano zaprowadzam corke do przedszkola i po pracy odbieram, moge pracowac tylko w tych godzinach kiedy ona jest w przedszkolu, potem opiekuje sie nia.Jest bardzo ciezko znalezc mi dodatkowa prace, bo nie jestem dostepna tyle godzin ile pracodawcy sobie zycza. Slodko_Gorzki - Milo, ze napisales, tak na marginesie mielismy juz okazje pisac na tym forum, staralam sie poprawic sobie humor ;) Dziekuje Ci bardzo za Mile slowa:)

Gość jak mnie nazwiecie
kwiatek7.10 - Staram sie jak moge, znowu sobie poplakalam jak przeczytalam Twoje slowa, milo ze chociaz ktos to rozumie:) Dziekuje.:) Bylam na spotkaniu w sprawie pracy na weekend, ale raczej znowu nic bo sobote tez chca od rana a ja nie moge. Spotkanie ze sponsorem mam jutro.Jest przystojny, zadbany, brzydze sie nim, bo nie tak wyobrazam sobie zycie sexualne, zawsze uwazalam, ze trzeba kochac mezczyzne, wtedy sex jest piekny. Staralam sobie wmawiac ze to nie jest zle, ze w chwili obecnej musze, ale to mi jakos nie pomaga.Kiedy sie z nim spotykam, mysle tylko o tym kiedy pojade do domu, opowiada mi rozne historie, ale wcale nie mam ochoty tego sluchac, dodam ze to zonaty facet.

Gość jak mnie nazwiecie
maxxxxxima cheryll a gdzie ty mieszkasz> na jakiej planecie? myslisz ze tak latwo samotnej matce pracowac 7 dni w tygodniu po 24h na dobe? myslisz ze tak latwo znalezc prace na weekend tylko? Dokladnie, do tego coreczka czasami choruje, a pracodawcy dobrze o tym wiedza, ciesze sie ze udalo mi sie znalezc chociaz ta prace, ktora mam, moze uda mi sie cos znalezc na weekend, zobaczymy.

Gość więc to znaczy że
odeszłaś od faceta bo cię zdradzał, i teraz przyczyniasz się do tego, ze inny zdradza z tobą żonę. Więc jak cię nazwać?

Slodko_Gorzki - Milo, ze napisales, tak na marginesie mielismy juz okazje pisac na tym forum, staralam sie poprawic sobie humor Dziekuje Ci bardzo za Mile slowa ----------- naprawdę? coś więcej napiszesz? nie przypominam sobie. pewnie miałaś inny nick.

Gość jak mnie nazwiecie
Tak Slodko_Gorzki, pisalam pod innym nickiem :) Nie mam tutaj stalego, bo bywalam tylko wtedy kiedy bylo mi zle, poprawialam sobie nastroj a Ty mi nawet pomogles w tym :) Jesli chodzi o tego sponsora, to kiedy zaczelismy sie spotykac, nic o zonie nie mowil, prosil tylko o dyskrecje, dowiedzialam sie pozniej, wcale mnie to nie tlumaczy, rozumiem doskonale krytyke bo jak pisalam sama jestem przez to przygnebiona.

Gość jak mnie nazwiecie
Nie to nie ja :) Nie mam rozstepow i zadnych tego typu problemow. Staralam poprawic sobie nastoj, wiec nasza rozmowa byla nieco smieszna:) Kogo jeszcze zapamietales?

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość kjdkturtokjfhdhsdls
Przeczytalam wszystkie Twoje wypowiedzi autorko, smutno mi sie zrobilo, sposob w jaki piszesz..... widac, ze dobry z Ciebie czlowiek, zycie daje Ci w kosc a Ty mimo tego sie nie poddajesz.Ja jestem rozpieszczona jedynaczka, zaszlam w ciaze i usunelam, wstydzilam sie przed rodzicami, ale to nie byl powod, nie chcialo mi sie siedziec w pieluchach.Ja bym sobie nie poradzila w Twojej sytuacji, dostaje od rodzicow czego chce.

Gość nie prowokuj bo ugryze
Uwazam, ze jesli rzeczywiscie czujesz sie z tym zle, a nie poprostu tak tylko piszesz, to powinnas poszukac innego rozwiazania, wiem ze to nie latwe i probowalas wielu rzeczy, ale napewno masz rodzine, znajomych ktorzy Ci pomoga. nic nie jest warte tego, zebys sie zle ze soba czula. jesli jednak nie jest Ci z tym tak ciezko tylko wstydzisz sie do tego przynac (nawet przed sama soba), to nie potepiam Cie bo ja chociaz nigdy nie bylam w takiej sytuacji to potrafie zrozumiec takie zachowanie. trzymam za Ciebie kciuki i glowa do gory

Gość jak mnie nazwiecie
Ciezko polaczyc fakty, bo ja nigdy o sobie tutaj nie pisalam, pierwszy raz dzisiaj, musialam to z siebie wyrzucic, a w zyciu realnym nikomu o tym nie potrafie powiedziec.Ale "Tik Tak" :) Zgadles:)

Gość jak mnie nazwiecie
nie prowokuj bo ugryze (andziorka15@wp.pl) Uwazam, ze jesli rzeczywiscie czujesz sie z tym zle, a nie poprostu tak tylko piszesz, to powinnas poszukac innego rozwiazania, wiem ze to nie latwe i probowalas wielu rzeczy, ale napewno masz rodzine, znajomych ktorzy Ci pomoga. nic nie jest warte tego, zebys sie zle ze soba czula. jesli jednak nie jest Ci z tym tak ciezko tylko wstydzisz sie do tego przynac (nawet przed sama soba), to nie potepiam Cie bo ja chociaz nigdy nie bylam w takiej sytuacji to potrafie zrozumiec takie zachowanie. trzymam za Ciebie kciuki i glowa do gory Jest mi z tym zle, moze opisze dokladniej co czuje.Kiedy mam sie z nim spotkac, psuje mi sie nastroj, brzydze sie z nim spac, nie znosze kiedy mnie dotyka, udaje mila i ze slucham jego opowiesci, a w srodku mam ochote powiedziec jakim jest lajdakiem (chociaz pomaga mi) Sex nie sprawia mi zadnej przyjemnosci, nawet kiedy z nim spie mysle o tym ze robie zle.Tak to wyglada.

Gość jak mnie nazwiecie
:):) Nie sprawdzam tego tematu, przeciez powiedzialam gdzie mieszkam, wyslales linka z piosenka a ja potwierdzilam to linkiem z "Tik tak" :)

Gość jak mnie nazwiecie
[zgłoś do usunięcia] mama_kangurzyca jestes rozgrzeszona. Postapiłabym tak samo dla dobra dziecka Dziekuje za rozgrzeszenie:) Dobra Mamusiu:)

hahahahahahahahahahahahaha nie zakumałem. :D mam te same miasto wpisane w dowodzie, w rubryce: miejsce urodzenia. ;)

Gość jak mnie nazwiecie
Hihihih ale z tego co wiem juz tutaj nie mieszkasz :) Nie zdradziles mi jakie to wyspy, a ja nie jestem taka dobra jak Ty w zgadywaniu :)

Gość jak mnie nazwiecie
Ty miales latwiej, ale moge zgadywac, moze kiedys zgadne ;) Zaczne od Wysp Brytyjskich?? ;)

Gość jak mnie nazwiecie
To znaczy, ze zgadlam??:):) A jesli chodzi o lotka, gram, tylko cos szczescia nie mam ;)

Gość jak mnie nazwiecie
Tak?A dlaczego tak myslisz?? :) Zgadlam jakie wyspy, to teraz zdradz chociaz miejsce na tych wyspach ;)

na pewno nie nazwe Cie jakims wugrnym okresleniem, ktore pewno bylo napisane kilka razy znajac tutejszych forumowiczow :O dla mnie nie robi roznicy to, czym sie zajmujesz i z czego sie utrzymujesz, jezeli przy tym nikogo nie krzywdzisz, a tego przeciez nie robisz. Uwazam, ze nie masz powodow do wyrzutow sumienia :) glowa do gory, a noz widelec znajdziesz lepsza prace, prace dzienna ;) :)