Olka.P 0 Napisano Maj 22, 2010 Pilnie poszukuję namiarów na gabinet w Bydgoszczy lub ewentualnie w Toruniu, który wykonuje usg 3D/4D . Może ktoś orientuje się również jaka jest cena takiego usg? Za wszelką pomoc z góry dziękuję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Maj 25, 2010 Naprawdę nie ma nikogo , kto by coś wiedział na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 25, 2010 www.victoria.bydgoszcz.pl no i wujek google:) Boże jeśli Bóg istnieje to niech zbawi moją duszę, jeśli mam duszę:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Maj 25, 2010 Dzięki za odpowiedź :) Dzięki google właśnie znalazłam tą victorię, ale miałam nadzieję że ktoś ma namiary na jeszcze jakiś inny gabinet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 26, 2010 ja jestem generalnie z opieki lekarskiej tam zadowolona:) na 3d sie niestety nie zalapalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach