Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty12345

Czy nadal jestem dziewicą ?

Polecane posty

Gość qwerty12345

Gdy ktoś się mnie pyta czy jestem dziewicą ciężko odpowiedzieć mi na to pytanie. Czy dziewicą jest taka osoba, która doznała już ograzmu, uorawiała tzw ''seks dla nastolatków'' , czyli bez penetracji ?

Gość Nie nie jesteś już
dziewicą złotko!:);d

Gość kap kap płyną łzy
seks dla nastolatków :D:D:D:D a tak poważnie, nie jesteś po dowolnym seksie :P

Gość xxxxxxxxxyttttttttt
tusk Ty matole czemuś projekty PiS zmarnował ??? Czemuś oddał 200 000 000 euro do unii ???

Gość dzewica to wg mnie
osoba która nie kochała się jeszcze klasycznie. możecie się ze mną spierać ,ale tak uważam i o ile stosunek oralny czy analny to też ,, seks " to jednak nie wiąże się ze stratą dziewictwa

Gość whdw3oehe3uior
z medycznego i biologicznego punktu wodzenia jesteś dziewicą . a z mentalnego puntu widzenia to zależy od poglądów

Gość kap kap płyną łzy
Dziewica, to ta, która ma nie przerwaną błonę dziewiczą. rozczaruję cie, niektóre kobiety nie mają w ogóle błony lub błona nie została przerwana podczas pierwszego stosunku :) i o takich tez powiedz dziewice? głupie myślenie :O nie bez przyczyny przed słowem oralny czy analny umieszczono słowo seks :P

Jeśli błona nie została przerwana, to dziewczyna nadal jest dziewicą. acz kolwiek różnie można rozumieć słowo dziwica: albo taka co jeszcze nie odbyła pierwszego stosunku, albo taka co ma nie przerwana błonę dziewiczą (uprawiała seks, ale nadal ma wiano :P ).

Gość kap kap płyną łzy
bimbałek :D:D:D:D:D rozwala mnie takie myslenie :D a co w takim razie powiesz o kobietach, które sie bez tej błony urodziły? idąc twoim tokiem myslenia, to nie są dziewice, naewt jak nie współżyły, bo przecież błony nie mają ;) tak samo a'propos tracenia cnoty przez seks klasyczny, kolejna bujda, bo co wtedy powiedza lesby?