Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylddkaa

znieczulenie zewnatrzoponowe dziala czy nie ?warto brac?

Polecane posty

Gość matylddkaa

czy moze szkodzic? moze sa jakies mamy doswiadczone bo nie wiem czy sie zdecydowac juz bylam pewna a ostatnio gdzies przeczytalam ze moze powodowac powstawanie takich krwakow u dzieci i teraz nie wiem czy warto a znowu z drugiej strony boje sie bólu :(

ja miałam 600 zł powstrzymało skurcze ból nadal był straszny nie znieczula ostatniej fazy która mnie bolała najbardziej nie jest szkodliwe, jedynie może boleć troszkę głowa w moim przypadku wywalona kasa w błoto

Gość matylddkaa
uspokoilas mnie z krwiakami...niby sie wchlaniaja ale boje sie zeby niebylo..... dziwne ze placilas u mnie wszpitalu jest za darmo na pewno

bo to zalez od szpitala..ale w wiekszosci z nich trzeba dodatkowo za to płacic

Gość rebeka777
Dziala jak najbardziej,daje pelen komfort rodzenia nic nie boli czuje sie tylko napinanie brzucha zadnego bolu,a w ostatniej fazie porodu czulam tylko ze musze przec, osobiscie polecam,nigdy juz bym sie nie zdecydowala na porod bez znieczulenia.Rodzilam w Anglii znieczulenie mialam za darmo

Gość matylddkaa
rebeka777 dzieki za to :) pocieszylas mnie....mam nadzieje ze tak jest ze dzieki temu mniej w zystko boli a komplikacje po tym sa tylko sporadyczne..

Miałam zzo, ulga w bólu ogromna, ale niestety zniaczulenie osłabiło akcję porodową :( skończyło się cięciem, ale nie jestem pewna czy była to wina znieczulenia, czy też mała byla źle wstawiona w kanał rodny.

Gość rebeka777
MOze mialas za slaba dawke podana? mi w kazdym stadium porodu dostrzykiwali znieczulenie i wierzcie nic a nic nie bolalo

Gość rebeka777
A i glowa potem tez mnie nie bolala,tylko bylo mi troszke niedobrze