Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandolinka24

35 dzien cyklu i nic,testy negatywne,o co chodzi?

Polecane posty

Gość pandolinka24

Witam,dzis jest moj 35 dzien cyklu,okres powinnam dostac 18 maja,tez w tym dniu zrobilam test i wyszedl negatwny,dzis ponowilam test-takze negatywny,czy mozliwe aby testy nadal nie wykryly ciazy?Podbrzusze mnie boli,piersi powiekszone(ale mam tez tak na okres)wiec o co chodzi? Czy beta HCG robi sie na czczo?

Gość kgfgj vcgh
nie, nie trzeba byc na czczo

Gość saleminka8
bety nietrzeba robić na czczo ale p oco ci beta jak test wyszedł negatywny,co do pytania "o co chodzi" to odpowiem,że o nic :P robotami nie ejsteśmy,ormony mają różny poziom w ciagu dnia,cyklu...ja miałam cykle 34 i nagle pojawił sie 56 dniowy,w ciaży nie byłam. Tak bywa,rozregulować się moze nawet kobieta regularnie miesiaczkujaca wiele lat. Idź do lekarza,ale on zapewne nci z tym robić nie bedzie,u mnie ani jeden lekarz nie próbował mi nawet cykli regulować,bo owulacje u mnie występowały więc żaden lekarz nie odważył się kopać mi w cyklu tabletkami ;) jak test wyszedł negatywny to wątpie by to była ciąża,chociaż jak okresu nie masz to może i owulacja się przesunęła,bo wydłużyć się moze jedynie faza od krwawienia do owulacji,faza po owulacji jest stała i wynosi od 9 do 16 dni

Gość pandolinka24
Bete chyba zrobie dla pewnosci,bo martwi mnie ten bol podbrzusza i te powiekszone piersi no i brak okresu:( po jakim czasie od stosunku bedzie ona wiarygodna ?