Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesyr

miałam 4 sny prorocze

Polecane posty

otórz w czwartek wieczorem polozylam sie spac na chwile, a spalam 2 godziny jak zabita i sniło mi sie ze bylo silne trzesienie ziemi i powiedzialam o tym chlopakowi i jrgo bratu, całkowicie o ty zapomnialam i wczoraj przychodzi do mnie brat chłopaka i mówi " ty jestes niesamowita, było trzesienie na kostaryce" przyznam ze sie wystraszylam sama siebie bo to byl czwarty z kolei taki sen nastepna sytuacja to taka ze w nocy przyśniła mi sie trąba powietrzna , równiez opowiedzialam ten sen chlopakowi, oczywiscie tez przeszlam nad tym do porządku dziennego. na drugi dzień włączam teleexpres a tam mowia o trąbie powietrznej (to było w tym tygodniu, trąba na podlasiu w jakies miejscowości na litere P wczesniej mialam dwie takie sytuacje które tez dotyczyły trąb powietrznych. czy miewa ktoś też takie sny? czy tylko ja jestm "nawiedzona" ????

Gość ma pytanko
czy jeste osoba wierzaca?

Gość kokokokololppkpkkjhghiu
ale powódź ci się nie śniła....

wierze w Boga ale nie praktykuje, a czy to ma coś do rzeczy? no powódź niestety nie ;)

pomyślałes hmmmm, ja wiele razy myśle o różnych rzeczach i wiele z nich sie dzieje ;] ale sny to myśle ze troszke inna sfera

Gość mnie także
śnią się rózne rzeczy tego typu - gdy zaczęłam się z nich zwierzać uznali, że jestem nienormalna i mało co nie wylądowałam w pokoju bez klamek. Tak więc nie radzę ... zostaw to sla siebie. Mnie się 2 tygodnie temu np. śniec świata i powódź - a kązdy wie jak jest...

piszcie ludziska czy mieliście podobne doświadczenia, ja spadam narazie bo burza idzie (przyznaje, jej nie przewidziałam;])

Gość córka diablicy
mi się śniło w klasie maturalnej, że za maturę z biologii dostałam trójkę i tak było (zarówno z pisemnej, jak i z ustnej).

Gość córka diablicy
a mojej "matce" przyśniło się za czasów komuny, że będziemy się nazywać Rzeczpospolita Polska (dokładnie ta nazwa); byłam w szoku, kiedy mi to powiedziała...

mi się śniło w klasie maturalnej, że za maturę z biologii dostałam trójkę i tak było (zarówno z pisemnej, jak i z ustnej). dlaczego sobie robisz jaja?

Gość córka diablicy
nie robię sobie jaj. w ogóle nie wiem o co ci chodzi...

Gość córka diablicy
dobrze się czujesz?;o moze ty sobie jaja robisz, co?

w porządku, ja nie robie sobie jaj. a mi sie sniło ze mnie baba z polskiegO DO odpowiedzi wzięła i też tak było, tylko ze takie sny to na pewno kazdemu sie snią mi chodzi o powtarzajace sie sny dotyczace czegos innego niz zycie osobiste

Gość córka diablicy

Gość siamsiaramtam
w przyrodzie zwierzęta wyczuwają takie rzeczy może też w jakiś sposób jesteś uwrażliwiona na tym punkcie?

Gość córka diablicy
no nie mam słów na ciebie, temat dotyczył snów proroczych... smiej sie dowoli, podalam tylko przyklady i tyle

Gość kwiatek7.10
Alez trzesienia ziemi zdazaja sie codziennie na clej kuli ziemskiej. tylko nie wszystkie takie silne, ze sie domy wala.

no skoro zdarzają się codziennie to widze ze nie sa prorocze moje sny, moze i dobrze bo juz sie balam córko diablicy naprawde myslalam ze sobie robisz jaja, sorry