Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiekczłonekkk

Pudzian

Polecane posty

Gość człowiekczłonekkk

Mariusz Pudzianowski przegrał walkę z Timem Sylvią na gali w Bostonie i musi odłożyć realizację swojego marzenia jakim jest - co sam często powtarza - zdobycie mistrzostwa świata w MMA. - Ci co mnie znają wiedzą, że ja nie odpuszczam i ze zdwojona siłą wrócę niebawem - zapowiada "Pudzian" na swojej oficjalnej stronie internetowej.

Gość ciekawska123421
co o tym myślicie?

no cóż beczki z ciężarkami się nie stawialy . . .

ja uwazam,ze jak na kogos ztak malym doswiadczeniem w tym sporcie to calkiem niezle mu poszlo.polozyl go raz na ziemie,pare razy przylozyl...i pomimo,ze pod koniec sylvia go wywalil na plecy i walil po mordzie,to potrafil sie obrocic na kolana.moim zdaniem dobrze walczyl,ale strategicznie byl slaby,uciekal przed tamtym,bo sam widzial,ze sa slabe szanse.wiec po co ma mu morde obic do nieprzytomnosci,jak lepiej dac se siana,przerwac i wrocic kiedy indziej jak sie bedzie w lepszej formie.ja go rozumiem.nigdy go nikt nie bil,tylko nosil ciezary.po co masakrowac twarz,jak sam czul ze nie wygra

Gość dhdfgdgsdfgvr
Pożyjemy zobaczymy,ale szczerze wątpię w to aby pokonał naprawdę mistrza.Chociaż bardzo bym chciał bo w końcu jest on moim rodakiem.

Gość lakjodjagioah
rzygam widokiem Pudziana we wszystkich tych gównianych programach dla śpiewających jak wyjce i tańczących z wilkami

z tego co go widzialem w tv to był strasznym, zadufanym w sobie bucem, ciekawe jak sie czuł leżąc na tych deskach, jego sila okazała sie go.wno warta, przykre

Gość
Tak Cię to podekscytowało że aż na uczuciowym musisz pisać :o

Gość KokoJamboIdoPRzodu
JESTESMY Z TOBA MARIUSZ!!! a te leszcze, które teraz krytykują Pudziana i się z niego nasmiewaja to jebane cioty, ktore nigdy nic w zyciu nie osiągnely i najchetniej bym ich do gazu wyslal! SMIERC FRAJEROM

Gość muśliniakna
a nie wiem czy to prawda ale Mariusz zlamał sobie w czasie walki noge,,, a i tak walczył... trzeba miec naprawde dużo determinacji do czegoś takiego

Gość fghgfhjyrthfdh
muśliniakna-nie koniecznie!!! Podczas walki napływa zastrzyk adrenaliny więc nie odczuwa się aż tak bólu.Tym bardziej że poddał się z braku sił a nie z powodu kontuzji. A walka nudna strasznie,jestem rozczarowany pudzianem i sylvia bo obaj nic ciekawego nie pokazali.

Gość olka b
bardzo mu kibicuję i szanuję go ale przykro było patrzeć jak wywala się przed silvą niczym pies na grzbiet w akcie poddania - mówię o końcówce walki.. :(

Gość hfghgfhfg
Tak to jest gdy zamiast treningów na ringu trenuje się w telewizji tańce i śpiewy - i tak nie miał szans, za małe doświadczenie.

Gość coz duzo sie musi pudzian
nauczyc. za wysoko mierzy na razie. ale i tak go szanuje, bo daleko w zyciu zaszedl, a ma dopiero 3 dychy na karku.