Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma raka

Pan RAK

Polecane posty

Gość znajoma raka
to ideały istnieją :D

Gość znajoma raka
raczki wypowiadajcie się :)

Gość to ja pan RAK
jestem jaki jestem

Gość jereziah
No to teraz ja się wypowiem jako przedstawiciel tego cudownego znaku zodiaku :D Trochę już przeżyłem i spróbuję spojrzeć na to całkiem subiektywnie. Plusy: - ukochana osoba ZAWSZE może na mnie liczyć! zadzwoni o 2 w nocy i zawsze może liczyć na pomoc. Powie, abym przyjechał, od razu jestem ! - lubię obdarowywać prezentami drugą, kochaną osobę. Sam sobie nic nie kupię, ale tej drugiej osobie oddam nawet wszystko ! - ukochana osoba jest dla mnie najważniejsza. Jest dla mnie przyjacielem, partnerem i kochanką! nie potrzeba mi wtedy nikogo innego. - idzie ze mną porozmawiać na wszystkie tematy. Jestem bardzo tolerancyjny i wyrozumiały. - jestem oszczędny, ale oszczędzam aby było dla nas ! - domator to fakt! :-) - odnajdę się w każdej sytuacji i szybko się uczę, wszystko pozałatwiam i nie boję się tego - dla osoby którą kocham jestem w stanie zrobić wszystko, maksymalnie się dla niej poświęcam (niestety takie czasy, że często jest to niedoceniane, albo druga osoba to wykorzystuje) - jestem cierpliwy Minusy: - jestem zazdrośnik :) (chociaż może dla niektórych to będzie plus) jestem tego świadom więc pracuję nad tym i staram się kontrolować i nie dawać tego po sobie poznać - nie lubię zbytnio imprez i tłumów...aczkolwiek jak już się bawię to jestem duszą towarzystwa i często mam więcej w sobie energii niż cała reszta do okoła - czasem za bardzo kombinuję, ale są to zazwyczaj błache sprawy, nie mające większego znaczenia :) - jestem bardzo wierny. Nigdy, przenigdy nie zdradziłbym swojej drugiej połówki bo świata poza nią nie widzę Neutralne: - lubię jak się mnie chwali - trzeba mnie często zapewniać o tym, że druga osoba mnie kocha, tęskni itp itd. Potrzebuję dużo tego typu zapewnień. Wtedy chodzę w skowronkach ale odwdzięczam się tej osobie 10xrazy więcej. To tyle. jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę :) Ogólnie to tak...Jeśli druga osoba okazuje nam dużo zainteresowania to rak nieba takiej osobie uchyli...Będzie zawsze dla niej i wszystko inne się nie będzie liczyło. Wydaje mi się, że ta zazdrość może dla niektórych być możę trochę męcząca...ale to tylko dla osób które są taką wolną duszą, które i jednocześnie by chciały kogoś mieć i jednocześnie bezgraniczną wolność i swobodę. Taki raczkiem jestem ja :-)

Gość znajoma raka
dziękuję za wypowiedz :) w/g mnie jest dużo pozytywów które mi odpowiadają,tylko muszę prawić mu komplementy widzę :D

Gość -----JESTEM RAK
nie jestem skąpy

Gość Bella Migoootka III
tak akurat:P

Gość daj sobie spokój z tym znakiem
to popaprańcy, nieudacznicy, nic nie znaczący ludzie, mają nałogi, są nieuczciwi, zdradzają. to najgorszy z możliwych znaków zodiaku. tyle.

Ja się nie zgodzę, mój Raczek jest fantastycznym człowieczkiem. Może ciutkę zamkniętym w sobie, skrytym, nieśmiałym, ale za to łagodnym, uczciwym i bardzo uczuciowym. Potrafi pokazać jednak pazurek:)

Gość taka jedna będąca z kubusiem
ja się przejechałam i na rakach i bliźniakach

Gość -Adam-
rak to solidna firma - wystarczy być wb niego fer i mieć do raka odpowiednie podejście!

Gość znajoma raka
hej :) ja go lubię,doradzcie jakie podejscie?

Gość znajoma raka
podbijam :)

Gość do Autora tematu
rak to okropienstwo, fałszywy, zaborczy, manipulant, na poczatku udaje slodkiegoi pozadnego a to najbardziej falszywy znak jaki poznalam ( o faceta chodzi) humorzasty, obrazalski, aktor boski. osoba dwulicwa, egoistyczna, mami na poczatku pozniej wychodzi z niego jak i jest naprawde.

Gość znajoma raka
jak widzę z wiekszosci wypowiedzi nie są tacy zli :)

Gość -Adam-
powtarzam rak to partner na całe życie o ile umie się z nim obchodzić :-)

Gość znajoma raka
Adam może jakies rady ?

Gość aha i ach
po raz koljeny napoisze: nienawidze facetow raków i koniec.

Gość a ze mnie taki rak fajniutki

Gość Lilly Evangeline Ewellin
no raki sa kochane:)

Gość mój mąż rak
domator, zazdrośnik, jak się go zrani to bardzo ciężko odzyskać zaufanie, dziwny, ludzie go lubią, ciężki charakter, lubi jak jest po jego myśli, chyba wierny choć nie wiem na 100%, lubi wychodzić ale z kumplami, ale z drugiej strony jak gdzie wychodzimy czy wyjeżdżamy to całkiem inny człowiek niż w domu czy w mieście którym mieszka, bardzo dużo jest niejasności w jego zachowaniu, mówi co innego a zachowuje się inaczej, bardzo rozrzutny, mój to chyba już majątek stracił na znajomych, wszystkim stawia, wszystkim pomoże

Gość mojej kolezanki maz tez rak
i też jest bardzo rozrzutny,wydaje forse i lubi imprezy,wcale nie jest domatorem bo non stop w rozjazadch

Gość znajoma raka
powiedział,że jest bardzo konfliktowy :( co mam mysleć? lubie go

Gość osraj go
eaki są upierdliwe, zdradliwe, niedorzeczne, hipokryci, nic nie warci manipulatorzy.zdradzaja, plotkują. gówniany znak zodiaku. nie warto się nimi interesować.

Moj Pan Rak jest trochę inny, jest mały mieści sie w jednej dłoni a znajduje sie w mojej piersi, nie jest mi do smiechu majac pasażera na gape, ale nie poddam sie, mam nadzieję ze wysiadzie na najbliższym przystanku..

Gość Coś o rakach
Jeśli chodzi o mężczyzn, to znalam dwa egzemplarze spod tego znaku. Pierwszy kochający swoją dziewczynę do szaleństwa i gotowy na KAŻDE poświęcenie dla niej, potrafiący rozprawiać o niej całymi godzinami, aż do znudzenia, bardzo wrażliwy na punkcie jakiegokolwiek klopotu w związku i przeżywający głęboko kaażde rozstanie. Dla innych, pomimo pozornej towarzyskości i bycia sympatycznym, chłodny w obejściu. Choć gadatliwy, to tylko udawał, że słucha tego, co mówią inni (widać było, że ma do ich wypowiedzi stosunek lekceważący), co działało na ludzi jak płachta na byka i szybko tracił ich sympatię. Bardzo ambitny, ale miał dziecinne podejście do życia. Drugi żonaty, ale co ciekawe, choć widać było u niego, że jest bardzo uczuciowy, to zdradzał żonę. W dodatku, co jeszcze bardziej dziwne, oczywiście ją okłamywał w tej kwestii, ale kobietom, za którymi biegał, jasno i wyraźnie mówił na samym wstępie, że od żony nie odejdzie nigdy i nie wciskał typowego kitu innych zdradzających o tym, że niby się im nie układa, a wręcz przeciwnie - zawsze twierdził, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. W dodatku ze mną był o dziwo bardzo szczery i nie ukrywał nawet tego, ile miał tych kobiet, z którymi zdradzał żonę, i mimo tego, że musiałam odpierać jego zaloty, wspominam go jako człowieka z dużym poczuciem humoru, niezwykle zaradnego oraz jako osobę, która okazała mi wiele szacunku, choć ze względów oczywistych dostał kosza. A kobieta rak: bardzo troszcząca się o innych i poświęcająca dla ich dobra, niezwykle pracowita i ambitna, ale nie lubi pracować nad swoimi wadami. Co najbardziej denerwujące, ogromnie zarozumiała - uważa, że tylko ona wie wszystko najlepiej i za żadne skarby nie przyzna się do błędu (prędzej wykończy człowieka niż to zrobi).

Gość wieje chłodem
Żyłam z rakiem ponad 20 lat okropny skąpiec oczywiście dla mnie i dla dzieci ale dla kolegów i nowo poznanych pań pieniążków nie żałował,zdradzał mnie na lewo i prawo,kłamczuch,jak tylko było coś nie po jego myśli zamykał się w swojej skorupie na imprezy chodził i owszem ale sam jeżeli mieliśmy iść razem to ciężko go było z domu wyciągnąć był strasznym egoistą.Jedyny plus to sex z nim był wspaniały i tu nie był egoistą.Myślę że to nie jest zależne tylko z pod jakiego znaku zodiaku jest człowiek składa się na to wiele różnych czynników np.w jakim domu i jak został wychowany.Nie życzę nikomu takiego raka i sama sobie się dziwię jak ja mogłam z nim tyle lat wytrzymać. Kobieta rak jest całkiem inna bardzo rodzinna ostatnią złotówkę odda rodzinie,dba o dom jest bardzo pracowita itp. i itd. wiem bo moja mama jest rakiem.Życzę wytrwałości wszystkim panią które spotkały na swojej drodze PANA RAKA.

Gość effy.
znam jednego raka, skąpiec jakich mało :o lekki zazdrosnik jak kazdy mowi. Ja mu podziękuje :o

tyle negatywnych opinii o rakach? nie wierzę... przecież to najbardziej ułożony znak zodiaku :)