Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma raka

Pan RAK

Polecane posty

Gość horoskop to zabobony
nie ma na to reguły np Albert Einstein był ryba zyciowy zyciowy popapraniec ale za to genialny fizyk

Gość auranka
Rak bez dwoch zdan ma naprawde wiele wad, a najwieksza moim zdaniem to ze mysli tylko o sobie i swoich potrzebach. Ciezko z nim zyc i jeszcze ciezej od niego odejsc, bo w takim momencie potrafi pieklo stworzyc.

Gość znajoma raka
wygląda na to,że wiecej negatywow niz pozytywow moj znajomy po rozwodzie,ostatnio sam bo skonzcyl sie jego zwiazek drugi

Gość raczki sa super

Gość Pani Rak
Miałam szczęście, lub nieszczęście być z mężczyzną spod znaku Raka. Były piękne chwile, ale miałam przyjemność poznać też jego ciemną stronę. Ja sama jestem Rakiem i myślałam że będzie to związek idealny. Pomyliłam się. Z wieloma wypowiedziami się zgadzam. Jest wiele pozytywnych cech u Raka, ale te negatywne biorą górę. Jest opiekuńczy, o wszystko zadba, zapewnia o swojej miłości -sielanka. Jak jest dobrze, jest kochany. Wystarczy jednak że nie będziesz grać, tak jak on chce i koniec. Zazdrosny, zaborczy, niecierpliwy. Najgorsze, że nie da się z nim normalnie porozmawiać w tej kwestii. On wie lepiej. Mówi, że Ty jesteś dla niego najważniejsza, ale to tylko słowa. Najważniejsi są koledzy, znajomi. Trzeba mu się podporządkować, inaczej nic z tego nie będzie. Jeśli się sprzeciwisz, np gdy on chce jechać do znajomych a ty niekoniecznie, to już jest problem...i to ogromny. Może raz się jeszcze upiecze, ale na dłuższą metę nie, stwierdzi, że nie pasujecie do siebie bo się nie podporządkowujesz. Ja też poznałam jego kąśliwą i bardzo złośliwą naturę. Potrafi zrobić przykrość i to nie jedną...

Gość gość
Facet z typu ciamajdowatego , niezdecydowany ,raz mówi że kocha po czym za jakiś czas że nie jest pewien , i tak zmiana zdania kilka razy w ciagu miesiaca , udaje milutkiego na poczatku zeby zdobyc zaufanie a poxniej wychodzi z niego egocentryzm. Mamusia , przyjaciele na pierwszym miejscu , Nie polecam facet bez jaj

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co Cię czeka w związku z Rakiem, co może Cię zaskoczyc pozytywnie a co negatywnie, napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Ci dokładnie powie na co możesz u Raczka liczyć. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Facet Rak to oferma do kwadratu a przy tym złośliwy i zaborczy wręcz chamski oraz agresywny. Z początku udaje potem wychodzi szydlo z worka.

Gość gość
tak ciapa która zdradza tylko jak to możliwe, że taka ciapa zdradza