Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nollata

Całowałyście się kiedyś z kobietą?

Polecane posty

Gość Nollata

Jak w temacie. Drogie kafeterianki, całowałyście się kiedyś z kobietą, a może i coś więcej? Kim ona lub one dla Was były i w jakich okolicznościach/z jakiego powodu żeście to zrobiły? Podobało Wam się i czy chcecie to powtórzyć? Ja się nie całowałam, ale marzę o tym i chciałabym to zrobić. Stąd tyle pytań :P

Gość 40 latka
Nigdy tego nie robiłam ale mam wielką ochotę na coś takiego. Coś to znaczy więcej niż całowanie ;-)

Gość malutka11111
Tak zdarzyło mi się 2 razy:P:P

Gość malutka11111
A powody??- pijane byłyśmy z przyjaciółkami:D:D:D Babski wieczór i tak jakoś samo wyszło:p

Gość delssssssss
hehe, ja tak zmoja jedyna przyjaciółką;) Miałysmy wtedy po 18 lat, byłysmy na imprezie a że brakowało facetów to... same musiałyśmy się zaspokoić- ale pijane byłyśmy. na trzeźwo na pewno bysmy tego nie zrobiły.Na koniec doszla do nas jeszcze jedna koleżanka i we trzy dałysmy slimaka na oczach wszystkich;DD dodam, że nie ejstem bi, mam męża i dziecko. Ale to stare czasy, to było 5 lat temu.....Nadal sie przyjaznimi i czesem ze smiechem to wspominamy;)

Gość 776444yuytrf
ja sie calowalam z dziewczyna mojego kumpla na imprezie, ktora pierwszy raz w zyciu widzialam. powod? duza ilosc alkoholu

Gość Jeden raz.
Z kumpelą i było nawet ok. Oczywiście wszysyko po alkoholu i już więcej tego nie powtórzy łyśmy, choć czasem mam takie głupie myśli jakby to było seksowanie z kobietą?

Gość
Zdarzyła mi sie sytuacja, że siedzac z przyjaciółką w pubie (byłysmy w trakcie pierwszego piwa), ona spojrzała mi głęboko w oczy i powiedziała: "wiesz, gdybym miała się całować z inną dziewczyną, to bardzo chciałabym zrobić to z toba....", kiedy wypiła 3 piwa zaczeła przechodzic od słów do czynów, na szczescie przyszedł jej chłopak i skończyło się "rumakowanie" ;)

Gość Z kobietą całować się? Nigdy!
Ale za to z chłopakiem zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!