Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZATRACONA ITD

Hormony na wlasne zyczenie

Polecane posty

Gość ZATRACONA ITD

Witam, mozna dostac hormony na wlasne zyczenie ? Chce zgrubnac bo moja reka jest minimlnie grubsza od czlonka mojego faceta. Nie chce mi sie zyc, odnosnie tego tematu: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3495135 &start=30 troche o mnie: wygladam jak dziecko z podstawowki, nic zero biustu zero d**y, waze 38 kilo przy wzroscie 156 cm, rece i nogi mam jak patyki wygladam jak smierc. Robilam badania na wszystko, krew, mocz, kal, diete na zgrubniecie itd... nic nie pomaga! Jestem zalamana mam nogi chudsze niz niektorzy rece... --- Jesli ludzie moga zmeniac plec bo im sie tak podoba to ja mam lepszy powod do przyjecia damskich hormonow, gdzie moge je dostac legalnie i przyjmowac je pod kontrola lekarska ? Pozdrawiam

Gość ZATRACONA ITD
Tylke jest tych idiotow co zmieniaja plec na swiecie a tu nikt nawet nie wie czy kobieta moze przyjac na wlasne zyczenie kobiece hormony ? ludzie...

Gość sluchaj no
jak trafisz na idote lekarza i powiesz mu co chcesz to przepisze Ci wszystko wszystko jest mozliwe, tylko traf na jakiegos imbecyla no a jak powiedsz ze chcesz sie zabezpieczac tabsami to napewno Ci przepisze tylko pomysl ile hormony robia inwazji w organizmie no ale rob jak uwazasz, ja bym chcicla byc chuda chco podobno jestem w sam raz i mam te kobiece krztalty to ja pragne byc chuda no ale Tobie nikt nie przegada mo takze pozdrawiam