Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

co kupujecie na dzien matki??

Polecane posty

jw. tylko zastanawia mnie czy macie jakies pomysły ciekawe..kremy na zmarszczki odpadają;D w zeszlym roku zabralam mame na oczyszczanie twarzy do salonu urody..a teraz? musze cos kupic sobie i tesciowej

Gość Marzenacccccc
AMEN ŻYDOWSKIE BACHORY Gorące powietrze mnie dusi przy herbacie Hallerberga Ottona sześćsetnego o tam!! Spotykają się ludzie zepsuci - starzy bez myśli samobójczych Ludzie ! Starający się zapomnieć wszystko To co łączyło ich ze mną To co świat łączy- serce Wybijające się z rytmu mojego głosu Dlaczego mi nie pomożesz ? Dlaczego nie jesteś aniołem spalonym ? Utopionym w gorącym szambie niedorzeczności Przy jego parszywej matce żydówce. Tak to ja pisze te słowa... Co? Polska nie przebaczy człowiekowi takiemu jak ja ? Co? Polski nie stać na zastrzelenie żydowskich matek Dzieci Tego parszywego świństwa ? Amen żydowskie bachory Amen żydowskie matki Amen żydowska padlino Wołajcie Amen Głośno !! niech słyszę wasz skowyt Nie! Ja tylko żartowałem Ja wiem gdzie mieszkają Polacy Panie mój Ja żartowałem że pana nie szanuję... Żyd cię wyda !! Wyda!! Za własne kłamstwo Kto tu jest świnią ? JA? Czy te żydowskie parszywe bachory Czy może ich matki Amen żydowska padlino Amen żydowska matko Amen żydowskie bachory !!! Amen- niech umierają wszyscy po kolei Amen- niech żyją tylko prawdziwe rasy ludzkie Amen gińcie ze swoimi matkami W moim Niemiecko-Polskim filmie Amen Żydowskie Bachory

Gość kicia2425
perfumki będą dla mamy

Gość uinui
angells, dlaczego dalas sobie zrobic nal lbie taka bombke??

Gość porada jak nic
Kup coś co się mamie sprzyda. Na pewno nie kupuj kwiatów ciętych... Jeśli mama lubi kwiaty to kup takie do 20 zł w doniczce. Do tego kup np torebkę, jakiś pasowny ciuch, książkę, szlafrok, itp. Ja w tym roku kupuję kwiatka w doniczce (20 zł), ciasto czekoladowe (15 zł) i za 30 zł zegar ścienny bo wiem że mamie się do kuchni sprzyda. Jeśli nie wiecie co kupić to nie podpytujcie tylko odwiedźcie mame i zacznijcie rozmawiac i samo z rozmowy wyjdzie co tam jej sie ostatnio zepsuło, czy zgubiło. O czym marzy ostatnio.

z moją mamą jakos dam rade, gorzej z tesciową. z nia prawie w ogole nie rozmawiam, a moj chłopak ciągle mowi, ze nie wie co jego mama by chciala. ale ten szlafrok to dobry pomysł, zegar tez...kwiaty uwielbia

Gość porada jak nic
Kwiaty zawsze się sprawdzają. Jeśli znajdziesz gdzieś jakiś fajny nie drogi szlafrok to jak najbardziej go bierz :D Proponuję żebyś poszła do niej z prezentem razem ze swoim ciastem tz nie jakimś dużym ale małym. Każdy z jedzenia sie cieszy :D