Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ATI18

on ma chyba wszystko w ...

Polecane posty

Nie odzywa się i jest na wyjezdzie a ja jestem honorowa i też się nie odzywam a zaraze nie mam siły do tego człowieka

O, nie! On nie ma wszystkiego w dupie! On ma tylko tam Ciebie. :P On się do Ciebie sam pierwszy nie odezwie - Ty też, więc nie ma nad czym deliberować. :(

Na jakim wyjeździe? Mój na integracji, ale się odzywa, bo byłby foch ;)

Gość S e d e s e e Oryginal
Integruje sie z kolezankami? :classic_cool:

Gość mentosssss
ati18>> a to Twoj chlopak, wczesniej bylo tak, zeby sie nie odzywal caly dzien? wiesz moj chlopak tez sie malo odzywa w ciagu dnia ale sie tym nie martwie:) juz taki jest. moze ten Twoj tez tak ma? Ona.. .>> wiesz, nieraz podczytuje topiki na kafe i powiem ci ze irytujaca jestes. jak jakas dziewczyna opisuje swoj problem to niemal zawsze natrafiam na twoje pytanie pt; a ile macie lat? a po drugie tej dziewczyny sympatia sie nie odzywa, po kiego grzyba piszesz o swoim, ktory sie odzywa, czy jej to cos pomoze albo zmieni? troche taktu:O

Gość Taka ja/ja/ja
ona - a czy ty nie pisalas przypadkiem na innym topicu ze rozstalas sie z facetem? Bylo to w temacie o kasie i sie wypowiedzialas ze teraz za czynsz i rachunki placisz sama a nie polowe jak wczesniej. To chyba wczoraj bylo, wiec masz faceta czy nie??

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

mentoss - ja (być może naiwnie) wychodzę z założenia że im człowiek starszy tym mądrzejszy w pewnych sprawach, i inaczej będzie facet 18 letni a inaczej 28letni :) Taka ja: Pisałam o poprzednim facecie, z którym zerwałam zaręczyny w listopadzie, od tego czasu mieszkam sama i całkowicie sama wszystko za mieszkanie płacę, ale poznałam kogoś w styczniu i z kimś jestem, ale z nim nie mieszkam, więc nie ma dzielenia czynszu po połowie... Zresztą nieraz na kafeterii pisałam że zerwałam w tamtym roku zaręczyny, i niejednokrotnie pisałam że teraz z kimś jestem, jeśli chcesz możesz sprawdzić, na życzenie podam linki :)