Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrkiii

ale mam sytuacje na all,doradcie

Polecane posty

Gość cyrkiii

wystawiłam ciuszek i napisałam ze stan bdb 2 osoby mi zalicytowały potem sie jednak sie zorientowałam ze ciuszek ma plame dodałam opis ze bardzo przepraszam bla bla i ze jestem skłonna sprzedac za smieszną cene i pierszenstwo maja osoby które juz licytowały jednej z tych osób zaproponowałam ze na taką sumę co juz ciuszek stoi 2 dni mi nie odpowiadała i teraz 3 osoba mi zalicytowała a ta druga chce kupic za te cene co ona propnuje zamieszałam,wiem ale co mam zrobić ?

Ja bym wycofała tą aukcję i napisała do licytujących słowa przeprosin. Tez tak kiedyś miałam- musiałam wycofac aukcje książki, mimo, ze 3 osoby ją licytowały, bo okazało się, ze książka w dziwnych okolicznościach mi zaginęła podczas przeprowadzki, którąmiałam 2 dni wcześniej. Zrozumieli

Gość cyrkiii
tzn nie chce sobie jezora strzepic jak obiecałam tej 2 -giej ze sprzedam to sprzedam za grosze tylko jak by mi od razu odpisała (wtedy kiedy prowadziła) to koncze aukcje i szluz a ona sie zdecydowała jak ją ktos przebił a tej 3 ciej tez nie chce tracic bo mi licytuje inna aukcję ech

Jeśli Ci tamta nie odpisuje, a szkoda Ci czasu (bo i nerwy, ze dostaniesz negatywa ;-) ) to wycofaj aukcje, a do tej zainteresowanych napisz, ze wystawisz ją jeszcze raz, z inną ceną, bo bluzka ma plamę i to było twoje niedopatrzenie. I jesli nadal będą zainteresowani, to będą licytować bluzke z plamą, po niższej cenie. Ale przynajmiej zobaczą, ze jesteś uczciwa. I ty będziesz czysta i nikt się Ciebie nie będzie czepiać.

A do tej, której obiecałas napisz, ze musiałaś wycofac, bo ona nie odpowaiadała, a inne osoby Ci suszyły głowe.

Gość cyrkiii
a srał pies ;) napisałam jej tak:ze ma licytowac tak zeby na pewno wygrała a zapłaci mi tyle na ile sie umawialismy trudno-mój błąd nie bede wycofywac zrobie pozry ..przed innymi allegrowiczami dzieki :)

Gość sluchaj,ale
jesli dodalas w opisie ze jest plama to ta trzecia osoba wie co licytuje, prawda?

Gość cyrkiii
no wie te dwie tez wiedzą -bo prawde mówiąc myslałam ze beda chciały wycofac ofert ale tak sie nie stało ja sama myslałam ze juz nikt chcetny sie nie znajdzie ale ta co prowadzila pytała sie mnie meilowa jaka to plama itp ja jej wtedy odpisałam ze moge sprzedac za te grosze co juz stoi i nie odpisywała a teraz jest chetna jak znalazła sie 3 osoba i ja przelicytowała

Gość to zawsze ró tak
mi sie kiedyś zdarzyło coś podobnego że niedopatrzyłam plamy i dodałam w opisie, że jest plama ale w zamian za to dodam gratis inny podobny ciuszek (lub coś innego) i kto z obecnych chce odwołać ofertę to nie bedę robić problemów.