Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaap

Mój chłopak leci

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaap

na moją kuzynkę, na jej cycki dokładnie, wkurza mnie to.

Gość Don Luidżi
pewnie ma większe

Gość aaaaaaaaaaaaap
nie rozumiem tego bo ja też mam nawet fajne cycki, ona fakt, zawsze je tak wystawi, że nikt by nie przeoczył, wpienia mnie ona a on też dlaczego faceci to takie świnie a jeszcze mi gada, że wcale jej nie patrzy i ma ją gdzieś, no po co takie banialuki gadać, przecież to żałosne i śmieszne, przecież jej na pewno każdy facet gapi się w cycki

Gość aaaaaaaaaaaaap
nie wiem czy większe bo trudno to ocenić, ona po prostu jedzie z pushupami itd. i fakt wyglądają na spore wtedy

Gość Don Luidżi
bo masz chlopaka chuja

czyli ty sobie wmówiłaś że on leci bo "przecież jej na pewno każdy facet gapi się w cycki " ;) Brawo widać zazdrosna jesteś o cycki kuzynki... A może ci się podobają? Wystaw też swoje wtedy będziesz pewna że paczy na twoje ;)

Gość aaaaaaaaaaaaap
odpowiedź brzmi: nie, nie patrzę na innych facetów, tzn. normalnie patrzę ale nie, że mam ochotę na nich czy coś, tylko jak na ludzi jak to wmówiłam sobie, myślę, że na pewno patrzy bo niby dlaczego miałby nie patrzeć skoro na widoku w prawie całej okazałości do obejrzenia, no ja uważam, że ja się tak wystylizuje to wygląda super podniecająco pewnie dla facetów

Gość fajansiarz
Ech... znowu niezrozumienie. To tak, jakbyś miała pretensje do psa, że merda ogonem.

Gość aaaaaaaaaaaaap
to niech ją odbije mężowi skoro mu się tak podoba

Gość aaaaaaaaaaaaap
moja kuzynka też uważa, że jest bardzo atreakcyjną kobietą i że wszyscy faceci się ślinią na jej widok, więc coś w tym jest na serio, też tak uważam

"jak to wmówiłam sobie, myślę, że na pewno patrzy bo niby dlaczego miałby nie patrzeć skoro na widoku w prawie całej okazałości do obejrzenia" No właśnie tak wmówiłaś sobie :D Na pewno patrzy bo czemu by nie. no pewnie że patrzy bo ma oczy ale kto powiedział ze sie ślini!!!!!!!!!!!!!!!!! Może ma w dupie jej cycki a to że to jest super podniecające.... Wiesz facet musi być super wyposzczony żeby się super podniecić na widok cycków w ubraniu.... Może i są przyciągające wzrok ale do podniecenia to jeszcze kawałek. :D Ale ogólnie widać że strasznie cię kuzynka wkurwia :D a przede wszystkim jej cycki. :D Najlepiej kopnij faceta w dupę bo masz cycatą kuzynkę to będzie takie kokieteryjne zachowanie ;) Tylko następnego szukaj ślepego :D co by cycków nie widział :D

Gość aaaaaaaaaaaaap
Prawde mówiąc uśmiałam się z ostatniego zdania :D Chyba pozostanę przy tym bo z każdym miałabym ten sam problem a kuzynkę widzimy 5 razy w roku więc jakoś dam radę, będe się wkurzać po prostu 2 dni po każdym spotkaniu a potem mi przejdzie. Ja z tym podnieceniem to nie wiem jak u was facetów jest, mój ma 30 lat. Nie wiem czy widok wystarczy, w końcu jestem babą, ale mnie widok faceta nie wystarczy na pewno :D

Gość ou
gf