Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaaa_aaaa

Jakie kolory pasuja do .....

Polecane posty

Gość Alaaaa_aaaa

koloru żólty- biały czarny zielony czerowny niebieski szary granatowy rózowy fioletowy pomarańczowy Odkad pamietam zawsze mialam i do tej pory mam problem z dopasnowaniem ciuchow np. bluzki do spodniczki itp. Bradzo prosze o wpisy z góry wielkie dzieki mam nadzieje ze mi pomozecie:)

Gość dorabox
żólty-czerń, czekolada, szarość, mozna też zieleń, soczystości w stylu pomarańcza ale niezbyt pstrokato biały-chyba wszystkie kolory :D czarny-to samo, wszystko pasuje do czerni zielony-czerń, ciemny granat czerowny-biel, czerń, granat, szarości itp niebieski- granat, biel, czerń, szarosci, ciemny fiolet, szary-pudrowy róż, zółty, granat, biel, czerń granatowy-czerwień, biały, czarny, żółty rózowy-biel, szarosci fioletowy- granat, blady zółty pomarańczowy-czerń, khaki jeśli masz czas to kliknij http://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja_gwiazda/oddajglos.php?id=8161 i oddaj głos na moją muzynkę-będę wdzięczna

Gość dorabox
wiele zalezy od tego czy dany kolor to ciuch czy jakiś akcent w postaci szalika, apaszki, paska itp :) żólty- szarosci, czekolada biały wszystkie ;) czarny wszystkie ;) zielony granat biel czerń czerowny granat, grafit, czerń, biel niebieski ciemny fiolet, granat, czerń , biel szary zółty, fiolet, niebieski róż pudrowy granatowy czerwien, malina, róż rózowy biel, czerń fioletowy czerń, granat, niebieski róż pomarańczowy zółty, granat, biały czerń jesli masz chwilkę, dosłownie sekundę-kliknij proszę http://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja_gwiazda/oddajglos.php?id=8161 i oddaj głos na moją kuzynkę. To moment a będę wdzięczna

czerwony-sex czarny-śmierć żółty-żółć z wątroby brązowy-gówno

Gość Alaaaa_aaaa
dorabox prosze i wielkie dzieki;)