Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgkgwe

Zawiedziony mąż...

Polecane posty

Kto dobrze r u ch a u tego dziewucha! :D (powiedz staremu) :D

masz starsznie konsumpcyjnie nastwionego meza do zycia;/ traktuje wlasne potomstwo jak zabawki ze sklepu, gadzety ktora maja mu czegos dodac.....;/ tak sie dzieje gdy ludzie nie odpowiadaja sobie na najwzaniejsze pytanie - dlaczego chce sie rozmanac??

Gość gość
takie zachowanie wynika z niedojrzałości faceta czy kobiety, jak również z jakiś kompleksów, mam synka teraz jestem teraz w 19 tyg ciąży, nie wiem czy będzie synek czy córka, na początku jak dowiedziałam się że jestem w ciązy pomyślałam że wolałabym córkę, ale stwierdziłam że nie będę się nastawić bo może być synek, i tez słyszę że pewnie wolę córkę a dla mnie najważniejsze jest żeby było zdrowe, ludzie to zawsze będą gadać i nie warto się przejmować,

ale maz autorki to jakis dzieciuch - myslicie ze on podswiadomie nie bedzie odrzucal swojej drugiej corki?;//// zenada;/

Gość gość
My mamy córkę 5-letnia, córusia tatusia, mąż jest z niej bardzo dumny, oczywiście potrafi też ją skarcić, ale ogólnie jako tata dziewczynki sprawdza się wyśmienicie. Teraz spodziewamy się kolejnego dziecka, z USG wynika, że ma być chłopiec, oczywiście mąż syna tez bardzo chciałby mieć, ale się nie nastawia. Poprzadnia ciążę poronilam wiec priorytetem jest by dzieciątko urodziło się zdrowe, płeć jest sprawą drugorzędną. Będzie dziewczynka to tez będzie szczęśliwy. Dla mnie jakieś takie niedojrzale jest obrażanie się na los bo dziecko ma nie taka płeć jakiej oczekiwali rodzice. Z całym szacunkiem.. Córka tez może grzebać przy aucie razem z ojcem? Mało jest dziewczyn, które lubią babrać się w smarach?