Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobo7

Życie erotyczne wśród dzieci.

Polecane posty

Wkleić cały tekst powyżej, nie wiem dlaczego cały się nie odznacza.

niestety podane linki nie działają, mimo że kopiuje je w całości. jedyne więc co mogę powiedzieć to to ,że Fakt jest wg mnie gazetą, która nie wiele ma wspólnego z faktami -więcej natomiast z tanią sensacją, podjudzaniem i podawaniem wysoce niedorzecznych informacji.

FatCat nie tylko Fakt o tym pisze też w radiu o tym mówili. Zaciekawił mnie ten temat, gdyż ja sam padłem ofiarą dzieci. Jak ja miałem dwadzieścia lat, byłem bardzo szczupłym drobnym chłopakiem, wyglądałem na nastolatka. Była u nas sąsiadki córka, lat 6 i jej koleżanka lat 8, moja mama zajmowała się opieką córki sąsiadki. Ja leżałem na wersalce odpoczywałem, miałem zamknięte oczy, a te dwie dziewczynki bawiły się na podłodze, W pewnym momencie usłyszałem szepty. Po chwili obie się przysiadły przy mnie jedna na wysokości kolan druga na wysokości mego brzucha Zaciekawiło mnie co kombinują udawałem że śpię. W pewnym momencie poczułem że któraś mi rozporek odsuwa tak dość delikatnie powoli. Poczułem wstyd, z drugiej strony ciekawość, ciekawe co zrobią dalej, zareaguje w ostatniej chwili. Nie ruszałem się, po chwili poczułem jak zaczynają mi rozpinać pasek od spodni i guzik odpięły, następnie rozsunęły spodnie na boki. Po chwili jedna się odezwała ale ma wielkiego i ta młodsza wtedy pociągła mi za gumkę od majtek co siedziała przy brzuchu i wtedy zareagowałem. Zdążyła tylko powiedzieć, a gzie ma jajka, wtedy gwałtownie złapałem tą 6latkę za ręce i się pytam co robisz, ona słodko się do mnie uśmiecha i mówi nic. Ta druga w tym czasie się pyta, co widziałaś? a że tamta się przede mną tłumaczyła nic nie odpowiadała. W pewnym momencie poczułem ponowne szarpniecie za gumkę, wtedy się wciekłem, złapałem tą starszą i jej powiedziałem o ty cholero, teraz ci zrobię to samo. Zaczęła płakać i krzyczeć, ja nic nie widziałam. Zacząłem zdejmować jej na silę spodnie, ta krzyczała i płakała, kiedy to zrobiłem , powiedziała powiem to mamie, odpowiedziałem powiedz, ale i ja powiem co ty zrobiłaś. Efekt był taki że z rok nie przyszła, a jak widziała mnie na ulicy uciekała na druga stronę. Był inny problem, gdyż potem w głowie kłębiły się mi myśli Dlaczego to zrobiły? Która namówiła którą? co by zrobiły gdybym dalej udawał że śpię? i co by było gdyby miały jakąś wiedzę w tym temacie? na co jeszcze by sobie pozwoliły?. Myślę że by odsłoniły sobie slipki całkiem i by sobie tylko popatrzyły a potem by wszystko pozapinały jak nigdy nic. Myślę (choć nie jestem pewien), że między czasie jak mnie tak delikatnie rozbierały że musiałem dostać zwód, dlatego jak odsłoniły mi majtki, jedna powięziła, ale ma dużego i jak druga pociągła za majtki to się spytała a gzie są jajka. Myślę że obie już wdziały, ale nie u dorosłego i próbowały skorzystać z okazji i sobie popatrzeć, tym bardziej że nie czuły przede mną respektu .i w tym czasie mało kto miał Internet i nie mogły tego zobaczyć w Internecie.