Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana na maxa

Chłopak jest całkowicie pasywny i zero inicjatywy... muszę go sobie odpuścic?

Polecane posty

Gość zakochana na maxa

Bardzo podoba mi sie jeden chłopak. Wprawdzie jest młodszy o rok ale wygląda dojrzalej. Zauroczona w nim jestem już 2 lata. Zaczęłam mu wysyłać że tak powiem sygnały na które reaguje prawidłowo. Jeśli jesteśmy w grupie znajomych i ja złapię go za ręke to on się cieszy i mnie przytuli jednak sam nic nie zainicjuje. On dobrze wie że jestem nim zauroczona ale nic w tym kierunku nie robi. Cieszy się gdy przyjeżdżam (mieszkam w innym mieście), gdy gdzieś razem idziemy. Specjalnie pod moim wpływem się zmienił. Nie wiem co z nim czy ze mna nie tak ale myslałam ze jeśli on się zorientuje że ja "czuję do niego miętę" to będzie coś robił w tym kierunku. Jeśli tak nie jest tz ze mu nie zależy i mam go sobie odpuścić?

Gość Don Luidżi
zalicz i odpuśc

Gość zakochana na maxa
Z nim to nawet tego bym nie mogła zrobić, no chyba ze sama bym zaczęła.

Gość
to odpuśc

2 lata to juz długo..sama jestem na etapie podchodów faceta do mnie i moich do tegoż faceta i wiem co to znaczy tak "wisieć w powietrzu", ale u mnie sytuacja sie rozwiaj a u Ciebie...no niestety z tego co piszesz to jesteście jakoś związani, napewno sie lubicie, skoro są przytulania czy wspólnie spędzony czas. Jak dla mnie to dziwne, ze nic więcej z tego nie wyszło. Pomyśl, skoro facet ma odwagę Cię przytulić przy znajomych to równie dobrze jest na tyle odważny, zeby wejśc w jkaiś związek, zrobić cokolwiek w Twoją stronę, wykazać sie tą inicjatywą.

Cóż jeszcze parę lat a kafeteria wykuje mój charakter jak młot czystą stal. Jeśli facet jest pasywny tyle czasu to raczej go już nic nie zmieni, i raczej nie ma ochoty na takie zabawy.

Gość zakochana na maxa
No to w takim razie go sobie odpuszczam. Jest wprawdzie zajebisty ale jakoś przeżyję bez niego.

Gość zajebiscie zakochana jestes
:D

Gość zakochana na maxa
właśnie się okazalo , że go nie podniecam bo jest gejem. muszę zabic tę miłosć