Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paul&piet

Moje życie straciło sens... :(

Polecane posty

Gość paul&piet

Witam, jestem jeszcze nastolatką, mam problemy, z którymi nie mam pojęcia co zrobić... Od pewnego czasu moje kontakty z przyjaciółkami się zepsuły, zawsze mogłam się im wygadać i w ogóle, a teraz kompletnie mnie olewają... Wszystko kryję w sobie, już ażmi ciężko na sercu... :( Drugi problem to chłopak, mianowicie, znamy się długi czas, byliśmy razem od ponad roku, a od pewnego czasu psuło się, a dziś całkiem się skończyło.... Ja go kocham, bo wiem, że to to, ale nie wiem co mam o tym myśleć... W szkole też się ze mnie śmieją... Mam dość, coraz częściej mam myśli samobójcze.... Co mam zrobić??? Pomórzcie, proszę....

Gość weź daj se siana
Chuj z towarzyszami ze szkoły. To po pierwsze. Wiem, że łatwo się mówi. Mam dziś 24 lata, przeszłam podstawówkę, gimnazjum i szkołę średnią będąc grubaską i nieśmiałą dziewczyną. Możesz sobie tylko wyobrazić przez co przeszłam. Nie miałam koleżanek, kolegów, no nikogo. W domu nic nie mówiłam, bo i nie chciałam, żeby myśleli, że jestem ofiarą. Wystarczyło mi to co było w szkole. Ale przeżyłam i jestem dumna z siebie, że nic sobie nie zrobiłam, a miałam bardzo czarne myśli. Po drugie jeżeli koleżanki cię olewają to znajdź sobie inne. Nie marnuj czasu na rozmyślanie czemu się nie odzywają i czy się odezwą. Po trzecie jesteś nastolatką i pewnie jeszcze nie jednego chłopaka będziesz miała. Teraz przeżywasz, ale zobaczysz, że kiedyś będziesz się z tego śmiała. Daj sobie czas na użalanie się nad sobą, a potem idź do przodu.

Porozmawiaj z przyjaciółkami,dlaczego oddalają sie od Ciebie. A jeśli chodzi o chłopaka to zapomnisz o nim jesteś jeszcze młoda więc prawdziwa miłość jeszcze przyjdzie

Gość paul&piet
Może i tak ale w sumie kocham go i trudno mi jest bez niego, bo tak zawsze miałam z kim pogadać, było inaczej. To jedyna osoba, która mnie rozumiała....

Gość fajansiarz
A nie ma nikogo z rodziny, w kim mogłabyś znaleźć oparcie?

Gość paul&piet
Kocham, kocham... Zauroczenie to było na początku a teraz jestem pewna że kocham.... Nie, tak mi głupio z kimś pogadać, bo zaraz bd komentarze i wgl