Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudegirl_______

Mam 23 lata, nie umiem sie malowac ani chodzic na obcasach

Polecane posty

Gość rudegirl_______

Czy sa tu takie kobiety a nawet starsze ktore tez nie potrafia? :O

Gość rvgtevbte
ja tez nie umiem chodzic na obcasach, ale nie jets to dla mnie powod do placzu:) Malowac sie umiem,tzn bog wie jakiego makijazu nie zrobie,ale jakos w miare podkreslic urode umiem.

Gość rtbrer
swoja droga ciekawi mnie co sobie mysla kobiety,ktore sie nie maluja - zy sa tak pewne siebie i ze uwazaja,ze makijaz jest im do niczego nie potrzebny? KAZDA kobieta,nawet najpiekniejsza,wyglada jeszcze piekniej z podkreslona uroda

he he ja się nie maluje jedynie rzęsy pociągnę tuszem i to wszytko na obcasach to tylko jak idę na wesele i dobrze mi tak czuje sie dobrze we własnej skórze

sama musisz siebie akceptować bo tak to nawet super ciuch i makijaz nie pomoże

jezeli chodzi o malowanie to uzywam tylko podkladu i tuszu do rzes i pomadki ochronnej:P aha i zalotki bo moje rzesy sa proste jak cholera;) umiem chodzic na obcasach, ale szpilki to takie tylko do 5cm, inaczej po mnie:P i jakos mi to nie przeszkadza chociaz kupilam sobie takie czerwone szpilki, 8cm i nie umiem sie nauczyc w nich chodzic, strasznie wypychaja stope do przodu ale sa cholernie eleganckie:(

Gość rudegirl_______
Na codzien nie zamierzam chodzic na obcasach za zadne skarby :) Ale sa w zyciu sytuacje ze trzeba wygladac elegancko i kobieco, czy to jakas uroczystosc czy cos innego i az sie prosi aby ubrac szpilki tym bardziej ze jest tyle pieknych butow w sklepach ze az mi zal ze nie potrafie w nich chodzic, wiem to kwestia wyuczenia ale nie potrafie sie zmobilizowac, wydaje mi sie ze sie nigdy nie naucze. A kwestia makijazu, tez nie potrafie. Na codzien tylko tusz do rzes i puder zeby zmatowc i ujednolicic skore, chcialabym czasem na wieczor czy jakies wyjscie podkreslic oko, widze u innych jak makijaz zmienia kobiete i tez bym chciala czasem sie tak zmienic. Jak tak dalej pojdzie to stuknie mi 30stka i dalej nie bede potrafila ;)

to stan przed lustrem, wez jakis eyeliner albo cos innego, zrob sobie kreske zobaczysz jak wygladasz pozniej jakis cien, itp i tak ze wszystkim ja tak robie i probuje sama przed lustrem jak to bedzie wygladac:)

Gość lolusia1505
kwestia wprawy....ja tez nie potrafilam a w tej chwili potrafie 8h przeganiac w pracy w 11 centymetrowych szpilkach....

Gość 23? słabo;-) ja mam 35 lat
i jedyne co maluję, to rzęsy, bo nigdy nie nauczyłam się robić pełnego makijażu;) nigdy w życiu też nie kupiłam butów na obcasie i dobrze mi z tym;)

Gość kaczao
Ja mam17 i jak zrobie sb make up to wszyscy sie zachwycaja :) I jak jest okazja to ubieram szpilki 14 lub 16 cm nizszych w szafie nie mam a przepraszam posiadam jedna pare 13 :):)