Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwitnaca_rozyczka_bydgoszcz

Czy temu facetowi zalezy jedynie na sexie???

Polecane posty

Jakis czas temu poznalam pewnego chlopaka, doskonale sie dogadujemy, od jakiegos czasu zaczelam sie z nim kochac, jest nam razem dobrze w lozku, on nie ukrywa przedemna tego, ze jest mu ze mna wspaniale, mowi mi ze z nikim mu tak nie bylo dobrze i nie chce juz innej laski. Oczywiscie stara sie o mnie, zabiera mnie w rozne miejsca, wyjezdzamy razem. Zawsze sie tulimy, przytulamy, on prosi mnie abym sie do niego tulila itp. spedzamy wspolnie weekendy , swieta. Ale dzis jakos naszlo mnie myslenie ze jemu moze zalezec tylko na tym sexie. Bo denerwuje mnie to ze jak zagaduje mnie na gg to nagle musi wyjsc z tego gg, cos zrobic, mowi mi ze zaraz wroci a nie wraca przy czym status sie nie zmienia, nie wiem co mam o tym myslec. ja rozumiem ze on ma duzo spraw na glowie. nie wiem co mam robic?? jak z nim postepowac??

i uwazasz ze jest z Toba tylko dla seku, bo wychodzi z gg i sie nie odzywa?? ile Ty masz lat dziewczyno??

Gość nie jestem idealna ! Bywa ;)
nie uważasz że trzeba trochę luzu ! Mi już jest duszno ! co za dużo t nie zdrowo

tak macie racje , sama wymyslam problemy, a to dlatego ze moj poprzedni partner bawil sie mna i mnie wykorzystywal , boje sie sparzyc 2 raz. mam 20 lat

tak masz racje musze eyluzowac i nie szukac dziury w calym.

Gość nie jestem idealna ! Bywa ;)
no właśnie trochę luzu :) Jak np. widzicie się i spędzacie trochę czasu razem to jak sie roztajecie nie musicie od razu pisać smsy na gg nie wiem co tam jeszcze.... Po za partnerstwem każdy z nas ma swoje sprawy i chce trochę odpocząć od wszystkiego ;)

Gość efelinkka
jakie wojewodztwo, moze to moj ;)

Gość a ja tez z bydgoszczy jestem
rozumiem Cię, bo mój facet też zachowuje się tak, ale każdy z nas ma swoje sprawy i obowiązki, a zajmowanie sie tylko i wyłacznie partnerem staje sie nudne...więc wiecej luzu i nie ograniczaj go, nie zawalaj smsami itd pozdrawiam