Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balell

Nie wtrzymuję psychicznie tych kłotni..

Polecane posty

Gość balell

Pierwszy raz tutaj jestem, postanowiłam napisać bo nie mam się komu "wygadac"... Mam 18lat i przez długi czas mieszkałam w Niemczech (12lat) gdzie się też urodziłam. Tak się złożyło, że wraz z rodzicami sprowadziłam się 6 lat temu do Polski a moja mama prowadzi życie na walizkach.. Prowadzimy butik w Niemczech, co się finansowo bardzo opłaca i w związku z tym mama od wtorku do piątku jest za granicą a jedynie trzy dni spędza w domu. Ja również jeżdżę czesto do Niemiec, średnio raz na miesiąc po to by odwiedzić znajomych, nie zapomnieć języka itp. Czasami jest też inny powód wyjazdu do Niemiec. Nie potrafię się dogadać z moim tatą i spontanicznie pakuję walizki, kupuję bilet i wyjeżdżam wieczorem. Tata od czasu do czasu lubi pójść do knajpy, napić się i tak 3 lub 4 dni pod rząd. Głównie wtedy gdy mama jest w Niemczech. Jestem osobą nerwową, szybko się denerwuję więc się kłócimy, mam dość i wyjeżdżam. Gdy wracam wszystko jest ok. Moja mama dzisiaj przyjechała i bardzo się kłóci z tatą o to, że go nie było pół dnia i wrócił po dwóch czy trzech piwach.. Nie wytrzymuję psychicznie jak widzę co mama wyprawia (np. zamyka drzwi od wewn.) Nie byłoby dla mnie to takie straszne gdyby to olała i dała sobie spokój tak jak ja zwykle staram się to robić.. Jedyne co to tylko powiesić się na sznurku..

Gość duuuuuuuuuuza
przestan kłoca sie o to ze wypił 3 piwa?? dla mnie szok ja miałam znacznie gorzej w dziecinstwie i dałam rade