Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhu7j6yjk

powiedzice mi prosze jak mam to zrobic;( bezsilna

Polecane posty

Gość yhu7j6yjk

jak mam sie zmotywowac zeby schudnac??juz mam dosc otyłosci;( poza tym chciałabym miec silna wole do wszystkiego a nie mam ;( co robic?

Gość TLC i miss you so much
silnej woli nikt cie nie nauczy

więcej ruchu unikaj jeżdżenia samochodem/autobusem i już to trochę da ;)

Gość
ja dzisiaj zjadłem cale opakowanie ptasiego mleczka, pycha

Zamiast cukierka zjedz marchewke, itp itd. Kup rolki i idz pojezdzic, fajna zabawa i spalanie niczego sobie.

jakakolwiek pro reklamy jak wół przy każdym serwisie są przy oknie logowania

Gość yhu7j6yjk
:( jak schudnackocham jesc nienawdze cwiczyc??

Wrzucisz jakas fotke z cala sylwetka? Probuje okreslic wage dzeiwczyny, bo za cholere nie chce mi powiedziec ;) a wydajecie sie podobne, prosze :)

a co ci dadza cyferki okreslajace wage? abraja moze akurat miec wiecej miesni i stad wieksza wage, a kolezanka moze wygladac podobnie i wazyc sporo mniej

Gość yhu7j6yjk
to moj temat a nie abraj!!!

Wcinaj zdrowe jedzenie, zero slodyczy, fast foodow, ciastek itp. Nie schudniesz jesli nie bedzeisz sie ruszac, zdrowa dieta i ruch to podstawa! Spacery, basen, taniec, rolki, kazde z tych zajec moze sprawiac przyjemnosc, a nie wymaga duzego wysilku. Nie ma pigulek ktore magicznie sprawia, ze schudniesz, wiec jesli nie chce ci sie nic robic to zapomnij o zgrabnej sylwetce i zaakceptuj siebie taka jaka jestes.

jak to nie ma pigulek? a tussiped? prozac? amfetamina? :P:P:P:P

nie wrzuce bo autorka sie burzy ze jej temat podbieram poluj ...co jakis czs zmieniam zdjęcie w stopce nastepna zmiana za...5 dni

chcesz zrucic kup sobie stepper ja bardzo sobie chwale...tylko na poczatku strasznie boli wszystko hehe ale po kilku tyg idzie sie przyzwyczaić mozesz w miedzy czasie oglądac film słuchac tv czy nawet czytac tez mam słaba silna wole....ale stepper to jest to ;)

Gość yhu7j6yjk
hhmmm....powaznie pytam;( chcesz to wrzucaj swoje zdjecia ale w nowym topiku

po pierwsze napisałam ze nie wrzuce po drugie nerwy w konserwy i na eksport jakbede chciała to wrzuce tu nawet swoja goła dupe....

Gość yhu7j6yjk
a robta se co chceta!! spadam;/

najpierw jecza że chca porady dostaja to jeszcze cie zjada a na koniec ida sbie heheheh wez badz mądrym i pisz wiersze....

a przepraszam czy córka jest napełnosprawna?(nie mam zamiaru obrazic tu zadnych osób niepełnosprawnych) skoro moze iśc do pracy to raczej sąd jej alimentów nie przyzna bo ona ma widzimisie..... nie bój sie nie dostanie chyba ze jestes z męzem po rozwodzie i córka zostanie przy ojcu i nadal będzie sie uczyc ale i to nie jest takie proste

Gość blondi_to_pustaki_jakich_malo
www.glodowka.pl zrobilam to i po 3 dniach starcilam 5 kg to bylo 4 miesiace temu i jak do tej pory jem wszystko ale mniej , i ani kilograma wiecej mi nie przybylo, zniknely plamki, syfki, wzdecia a to zreszta i tak tylko 3 dni byly ale poszukaj osob ktore dluzej to robily, takie laski jak ty, bez motywacji do sportu, cwiczen,schudly barrdzo szybko