Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna252010

dziecko

Polecane posty

Gość Samotna252010

Witam wszystkich , którzy mnie zrozumieja i zechcą pomoc gdyż moja sytuacja wymaga natychmiastowej i szybkiej pomocy. Jestem w 8 miesiacu ciąży i po długich przemyśleniach nie widze lepszego rozwiązania dla siebie i dla mojej małej istotki jak oddanie dzieciatka do rodziny zastępczej , gdzie będzie miało prawdziwy dom, opiekię , podstawowe środki do życia a przede wszystkimmiłość dwojga rodziców. Ja na dzień dzisiejszy nie mogę mu tego zapewnić . Wszystkie zainteresowane rodziny, które z różnych powodów nie mogą mieć dzieciatka a chcą je bardzo mieć proszę o kontakt na meila : aneczka-kowalska1@wp.pl Dziękuje .

Gość saleminka8
i tak byle komu oddasz dziecko...to nie jest takie łatwe...ja bym tego nie zrobiła,jestem pierwszą która sie udziela,więc to napiszę i tak ktoś by o napisał TRZEBA BYŁO MYŚLEĆ PRZED WSPÓŁŻYCIEM BEZ ZABEZPIECZENIA A NIE PO DZIECKO TO NIE RZECZ!

Gość saleminka8
a seks jest ddla ludzi dojrzałych

a ludzie dojrzali nigdy ale to naprawdę NIGDY nie zachodzą w ciążę przez przypadek!!!! hehehe...dobre salemika...naprawdę dobre:P

Gość Jak robicie
Nie rób tego!!! Wiem że w tej chwili może Ci się wydawać że sytuacja jest beznadziejna ale pamiętaj że za miesiąc, dwa lub rok sytuacja może się odmienić i wtedy będziesz żałować. Dasz radę!!!!

"saleminka8 i tak byle komu oddasz dziecko...to nie jest takie łatwe...ja bym tego nie zrobiła,jestem pierwszą która sie udziela,więc to napiszę i tak ktoś by o napisał TRZEBA BYŁO MYŚLEĆ PRZED WSPÓŁŻYCIEM BEZ ZABEZPIECZENIA A NIE PO DZIECKO TO NIE RZECZ! " Saleminka8, masz calkowita racje. Ja zawsze tepie puszczalstwo i glupote ktorej czesto wynikiem jest niewinne dziecko jak w tym przypadku. Ppatrz na ten temat, normalnie rece opadaja... i na domiar zlego jeszcze dorosle kobiety tej dziewczyny doradzaja :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4471114&start=120