Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x3mikax3

Cytaty z polskiego hip-hopu ?

Polecane posty

Gość x3mikax3

Znacie może jakieś cytaty z polskiego hip-hopu bądź rapu ? To może na początku ja podam kilka: ,,Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękłoby Ci serce.'' - Pezet ,,Myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać, cały mój świat w Twojej osobie się streszczał.'' - Pih ,, Może też nie możesz zasnąć, proszę Cię uśmiechnij się.'' - Pezet ,,Zabiłem Cię w sercu ale olałem żałobę.'' - Pih ,,To do czego człowiek dąży, wszystko jest oszustwem.'' - Pih ,, Ty beze mnie marzniesz, ja bez Ciebie nie istnieję.'' - Peja ,,Wiesz, że nie jaram weź za mnie bucha, głęboko w płuca za wszystkie nasze dni.'' - Pih ,, Wiem nie mogę Cię zmusić, i nawet nie spróbuję nikogo tak jak Ciebie w życiu mym nie potrzebuję.'' - Peja ,, Bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne, naprawdę kocham Cie, naprawdę.'' - Pezet ,,Dlaczego mój i Twój świat się zderzył, najgorsze, że na te pytania są odpowiedzi.'' - Pih ,,Czas wojny, czas pokoju wiesz do czego piję.'' - Pih ,,Uwolnić siebie od siebie o to chodzi w zasadzie.'' - Pih

Gość hahahahahahaahhahh
Mam wyjebane na was hieny, wyjebane na was trutnie ja nie zejdę z mojej sceny to ty drżyj fajo przed jutrem, wyjebane na fałszywych, wyjebane na show biznes, wyjebane na pedalstwo, które niszczy tą ojczyznę!

Gość hahahahahahaahhahh
""własnym chujem się wyjebią w końcu we własną srake"" TAdek z Firmy ''mam wyjebane''

Gość hahahahahahaahhahh
''Szacunek dla ludzi, których domem Zakłady Karne'' kali z firmy ''pkiuz''

Gość niech ci bedzie......
Zapominasz ból, a mimo wszystko jednak coś Cię ciągnie w dół. - Zeus, W dół

Gość asdcs
'pocaluj mnie w dupe i jak gowno poczuj sie '

Gość lemac
"Stoi przy mnie tyle osób, a nie zna mnie prawie nikt" Vixen "Pytania, bez odpowiedzi"

Gość hahahahahahaahhahh
A co tam kurwa jest do roboty Właśnie nic nie ma wy jebane cioty Króluje tam zawsze alkohol i hasz Przyjmiemy cię chętnie jeśli coś masz NAS ŁAWKA

Gość niech ci bedzie......
Kocham Vixena

'Na drogę całus Przez życie pedałuj Rób co chcesz, myśl Niczego nie żałuj' - Paktofonika

Gość hahahahahahaahhahh
trza bylo dokonczyc ''chciałaś wybrałąs ej w dupe mnie pocałuj''

"Mówią na mnie niepoprawny, za arcyzabawny stosunek do spraw ważnych,dziś fejm zostawmy, w kotka i myszkę się nie bawmy, nie mam czasu na bycie sławnym"

"To rap gdzie sobą się jest a nie siebie się gra" PIH !:) "Nigdy jak niewolnik zawsze jak król" PIH "Niebo ma kolor sińców pod oczami" PIH "Nasze życie wiruje jak kule w bębnie totolotka" PIH "Jak niedopałek pod butem ginie każda chwila" PIH "Rdzawe zacieki i odrapany tynk, to przyjaźń? może lepiej o tym nie mówmy" PIH "wrogom sie przebacza, ale wtedy, gdy zawisną" PIH "Ulice bez jutra tu rosną zła kwiaty, uczciwość i czystość - wstydliwe stygmaty" PIH "Blizny po szczęściu, oko zaszło mgłą" PIH "W jednej osobie strażak, piroman" PIH "Światło z zewnątrz nie obejmie wewnętrznych ciemności" PIH

Gość ewewereret
najwazniejsze bez obawy zyj kolorowo kontroluj to i owo warunkowo bez cisnień warunkowo - zipera Czasem chciałbym umieć być skurwysynem. Wszystko co było puścić z dymem. Zwalić na skutek nie na przyczynę. Pierdolić ten cały sentyment -rahim Nie ufam nikomu Kocham tylko tych co na to zasłużyli pfk i ogolnie wszystkie teksty hg, ostr, piha, pfk, rahima i wiele wiele innych :)

Gość muzykomaniak!!!!!
zycie to teatrzyk, nikt sie nie ogląda, każdy patrzy...jak wygrac główną role... PFK na placu jak w lodówie ogrzac sie Tobą a nie stac jak pajac całe zycie blisko obok... HST zycie zyciem, jaka róża, takie kolce PIH

Gość ewewereret
.. Witaj w teatrze lalek - elita w pierwszych rzędach, Choć wiedzę to my mamy, ale w cudzych rękach... ostr

"Moje myśli, słowa są szalone Me marzenia w kaftany uwięzione" K44 "Wbiegasz na samą górę, wiesz że nie masz wyjścia I słyszysz jak biegną i czekasz na koniec życia Wiedziałem, że jak ich zobaczysz mało co nie umrzesz Patrzysz, widzisz, przecież to są kurwa tylko twoi kumple kumple, kumple, kumple, kumple, kumple, kumple" K44

Gość Mctlustypronciu
tłŁuste goofno tłŁusty rap rozloz nogi człona łap jaja biją o doopke brawo wypnij pupe smialo żwawo

Gość gość
,,Chodź pogłaszczę cię po myszy Może to cię uciszy Potem wyjdę z chłopakami Zajmę się prawdziwymi problemami''