Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak robicie

ILE Godzin przed testem owulacyjnym oddajecie mocz????

Polecane posty

Gość Jak robicie

Chodzi mi o to ile godzin przed zamierzanym testem owulacyjnym wcześniej siusiacie. Ja 3 godziny przed testem idę siku, dwie nie piję. Zadaję takie głupie pytanie ponieważ zazwyczaj robię test o 15. Wczoraj siusiałam tylko raz po wstaniu ok.9 i o 15 test był pozytywny. I teraz nie wiem czy przypadkiem to że parę godzin nie oddawałam moczu mogło wpłynąć na pozytywny wynik testu?????

Gość Jak robicie
No dziewczyny

Gość koooooooooooo
Ja w ogóle nie sikam:P

ja sikam często wię ok godz przed testem ale myślę że to że sikasz 3 godz wcześniej nie ma wpływu na wynik jeśli nie pijesz za wiele. Jedynie poranny mocz daje fałszywy wynik.

Gość koooooooooooo
Gucci24 czy przy tak częstym sikaniu wychodzą Ci testy pozytywne?????

wychodzą pozytywne a dodatkowo potwierdzam to śluzem i bólem jajników

Gość a pozniej dziwota
ze w ciaze nie moga zajsc :O po cholere robicie te wszystkie testy i sie tylko stresujecie :O pozniej zamiast sie kochac to probujecie zajsc w ciaze i nic z tego bo same blokujecie organizm. nie rozumiem takich kobiet :O

Gość Jak robicie
ponawiam

Ja robiłam test od razu. Przy owulacyjnych nie ma to aż tak dużego znaczenia jak przy ciążowym. Jedynym warunkiem jest to by nie robić ich z samego rana. Gdzieś tak dopiero po 11.

Ja robilam testy zawsze kolo 16 i wynik zdaje sie byl prawidlowy,bo w nastepnym miesiacu mialam 2 kreski,ale na innym tescie ;)

Gość Jak robicie
Wszystko rozumiem ale chodzi o to czy długie nie siusianie np. 5 godzinne może wpłynąć na wynik testu. Dlatego pytam ile przed siusiacie

Nie ma znaczenia ile sikasz przed testem. Przy tych testach nawet ilość picia nie ma dużego znaczenia. Te testy działają inaczej niż ciążowe. U mnie testy też wychodziły spoko. Ładnie pokazały owulację. W pierwszym cyklu ich stosowania zaszłam w ciążę. Choć mógł to być po prostu zbieg okoliczności:-)