Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zjednoczcie sie

Oglaszam pokoj wsrod kobiet i mezczyzn

Polecane posty

Gość Zjednoczcie sie
Drogi Dominiku, ja nie mysle tylko kroczem, jak wiele innych kobiet, czy tak ciezko zrozumiec moje przekazy?:P Uwierz prosze w to, ze mylisz sie, jest wiele, wiele kobitek ktore tak nie postepuja. Mnie moj ex samiec zdradzal, mimo tego, chociaz ciezko to przezywalam, nie mysle ze kazdy jest taki jak on.Widzisz np Ty udowodniles, ze nie kazdy facet jest taki sam, a ja probuje Ci udowodnic ze nie kazda kobieta mysli kroczem.Wole sama sobie zrobic dobrze niz z przypadkowym facetem :P

aaaa.. no moze masz racje. to tak obiektywnie rzecz ujmujac mozesz miec racje, ale subiektywnie, to znajda sie kobiety calkowicie niczego nikomu niezawistne i mezczyzni ktorzy miedzy soba rywalizuja.. apropo roznic.. to moze w facetach czesciej odzywa sie jeszcze taki instynkt lowcy - zdobywcy z zabarwieniem agresywnym. dlatego czesciej dochodzi wsrod nich do fizycznych spiec. ale to taka drobna uwaga. nam kobietom najczesciej sila jednak imponuje i ten samiec- zwyciezca. tak podswiadomie.. duzo by o ty gadac. dominik --> idz spac.

Uwierz że nie pisze tego ze złośliwości i chciałbym miec o kobietach inne zdanie ale nie mam podstaw. Każda kobieta jest taka jak ''Zdesperowana Domowa Żona''. Praktycznie nie mogę sie doszukać w niej ani jedej pozytywnej cechy. Za to negatywnych mógłbym napisac przynajmniej całą stronę.

Gość Zjednoczcie sie
Zdesperowana nie gniewaj sie, ale gdybym ja byla facetem, bym Ciebie nie chciala:D Ja o niebie Ty o chlebie ;) Cos mi ten moj drink nie wchodzi, wiec zmykam spac. Pamietajce, ze nie mozna przez zachowanie innych kobiet, wsadziac wszystkie w jeden worek, tak samo z mezczyznami. Dobranoc🖐️

dominik1000 --> a ja o tobie 5 stron. zjednoczcie sie --> na szczescie jeden sie taki kochany znalazl - docenial moje zaangazowanie w dom, kuchnie , opieke nad naszym dzieckiem, zaangazowanie w sprawy lozkowe i sercowe, a przede wszystkim poczucie humoru czego niestety wiekoszsci tu brakuje bo sztywniaki jestescie do szescianu,,). wiec mi to wisi czy ktos z kafe by mnie chcial czy nie :)

Gość Zjednoczcie sie
Jeszcze tak szybko, to dlaczego Zdesperowana siedzic o tak poznej porze na forum? Nie lepiej polezec obok meza?:P :D Wlasnie o tym pisalam, wredne jestesmy dla siebie, wiem:P Dobranoc🖐️

Gość zdesperowanej brakuje seksu
i niczego poza tym

Gość Zjednoczcie sie
Zdesperowana Zona Twoj nick mowi za Ciebie :P