Gość the party's over Napisano Maj 23, 2010 a jaka metode Ci proponowal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 23, 2010 zaproponował pigułki, włożył mi do ręki ulotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 23, 2010 jestem ciekawa, czy któraś z Was taż ma takie doświadczenia z wizyt u ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 25, 2010 dodam tylko, że jego zażenowanie było dla mnie na tyle krępujące, że już więcej chyba nie pójdę do gina mężczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taa niedobra pupa Napisano Maj 25, 2010 Podejrzewam, że ona tam pewnie tylko malował czy coś.... he, he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taa niedobra pupa Napisano Maj 25, 2010 No i jeśli 1920 to twój rocznik to chyba sprawa jasna dlaczego na ciebie nie patrzył.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 25, 2010 nie, to akurat nie jest mój rocznik,ja mam 28lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taa niedobra pupa Napisano Maj 25, 2010 pojęcia nie mam, co was wszystkie tak podnieca w ginekologach.... Jakby facet mi się podobał, to takie rozbieranie się przed nim w gabinecie byłoby dla mnie tragedią... Chyba dałabym nogę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 25, 2010 też się bardzo wstydziłam, ale jakoś dałam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryzonHfat Napisano Maj 25, 2010 no troche dziwne.. w sumie ja bym zmienil go na twoim miejscu zobacz TO http://www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the theme Napisano Maj 25, 2010 a jakie piguly Ci zaproponowal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 25, 2010 jeanine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the theme Napisano Maj 25, 2010 Mi moj proponowal microgynon21 lub rigevidon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 25, 2010 zastanawiam się, czy wasi ginekolodzy też się tak zachowują i czy to jest normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the theme Napisano Maj 25, 2010 Moj ginek jest mily. Jak bada to tak delikatniutko i milo ze az sie nie chce schodzic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taa niedobra pupa Napisano Maj 25, 2010 Ja od latnie chodzę, ale spotykałam dziwnych. Jeden miał 50 lat - rozpiętą do połowy koszulę i dziwne łańcuchy na szyi..... A jak mnie badał robił dziwne miny.... Nie znosze ginekologów i lekarzy w ogóle. Do diabła z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the theme Napisano Maj 25, 2010 a moj dentysta jak go niechcąco lezac na foelu dotknelam aego kolana to az sie zmieszal i podskoczyl z tym krzeslem. Ni ewiem co to ma znaczyc bo tredowata ani zaniedbana nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 25, 2010 w ogóle sprawiał wrażenie jakby bał się mnie dotknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werona1920 0 Napisano Maj 26, 2010 czy naprawdę nikt nie ma podobnych doświadczeń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach