Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jack_london45

Dziewictwo?...jest rozwiązanie tego problemu

Polecane posty

Gość jack_london45

Wiem,że są kobiety które mają problem ze swoim dziewictwem. Są gotowe do rozpoczęcia współżycia.Podjęły kilka prób.Próby okazały się nieudane.Bardzo często nie ze swojej winy a z winy partnera. Są zdezorientowane i zagubione albo wręcz obarczają się winą za zaistniałe niepowodzenia. Niepowodzenia te wywołują niechęć do następnych kontaktów i są źródłem rozczarowania. Proponuję pomoc: w odpowiednich warunkach z doświadczonym mężczyzną stracisz dziewictwo i pozbędziesz się kompleksów. Zupełnie przypadkowo w ostatnim czasie pomogłem tak dwom dziewczynom. Są mi do dziś wdzięczne za tę "przysługę".Niewiarygodne jaki to dla nich był problem i jak on rzutował na ich życie emocjonalne. Mężczyzna 45-letni,wysoki,wysportowany,zrównoważony,lubiący i szanujący kobiety. Kraków-Katowice i okolice.Kontakt na mail.

I tu pojawił się problem......skusić mnie może ładna buzia....długie palce...i jeszcze kilka innych rzeczy:)

Gość lisica4756
kiedyś bym na to poszła (może) ale jakos moje sprawy przecierpialam no i chyba za dlugo to trwalo wszystko. Ciekawa jestem czy na serio ta oferta :)

Na serio.....nawet jeśli ma inny wydźwięk:)

Burdel ma inny smak niż na ogół się kobietom wydaje.....jest kompletnie pozbawiony ciepła duszy....poniekąd asexualny.....stąd to ogłoszenie..

Gość I wtedy się obudziłeś
Aktualne zaświadczenia lekarskie masz ? Jak tak to mam sąsiadkę jest dziewicą i trochę jej to zaczyna przeszkadzac i jest gotowa na ten pierwszy raz.Żaden z moich kolegów jej nie pomógł ale może Ty jej pomożesz,bo stary jesteś ?

Gość I wtedy się obudziłeś
Kasy nie ma na burdel, to czeka na naiwne :D starzec jedned !!

taaaak... chchesz sobie poruchać ćwierćinteligencie... zajmij się żoną a nie będziesz nastolaktkami sie zajmować. dla mnie jesteś pedofilem ;] ( już dziś 15 nei chcha byc dziewicami)