Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilam

wieczor kawalerski...

Polecane posty

Wczoraj moj facet byl u kumpla na wieczorze kawalerskim. Ja w tym czasie bawilam sie na panienskim. Ogolnie mialo byc grzecznie. Moj facet wie jak zapatruje sie na striptizerki i temu podobne panienki wiec przed wyjsciem obiecywal mi ze nic takiego nie bedzie mialo miejsca i ze chca sie tylko napic wodki i pograc w bilard. Sama zawiozlam go na ten kawalerski. No ale w trakcie panienskiego jedna z kolezanek powiedziala, ze panowie poszli do klubu go go. Dowiedzialam sie tez, ze bylo to juz wczesniej zaplanowane przez swiadka. Oczywiscie chlopak kolezanki napisal zeby ja o tym uprzedzic, moj nie. Poza tym wszystkie dziewczyny na imprezie dostawaly smsy od swoich facetow, nawet dzwonili zeby zapytac jak sie bawia albo powiedziec ze tesknia. Ja czulam sie jak idiotka bo tylko moj telefon milczal. Ograniczyl sie tylko do odpisania na mojego sms. Napisalam mu, ze przykro mi ze poszedl na striptiz a on odpisal ze nie rozumie czemu. To wszystko. Z imprezy wyszlam wczesniej bo mialam okropny humor i nie chcialam innym psuc zabawy. Moj facet dalej nie odezwal sie ani slowem. Ogolnie jestem wsciekla ze mnie olal, ze nie przyznal sie gdzie ida i ze tam poszedl mimo, ze wiedzial jak mnie to zaboli. Nie wiem co mam zrobic w tej sytuacji. Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze striptiz to nie to co pojscie do dziwki, ale mnie to boli tak samo i on o tym wiedzial. Gdyby chociaz napisal mi ze inni chca tam isc i on nie ma wyjscia i ze jest mu przykro ze wyszlo inaczej niz obiecywal...ale nie. Najbardziej chyba jednak zranilo mnie to, ze tylko moj facet o mnie nie pamietal. Moze ktos mi cos doradzi?

Gość requiem dla snu .
typowy fact. na pewnoe wiedzial wczesniej o tym, w koncu to takie oklepane wypad na striptiz. jeszcze bezczelnie cie oklamuje. ja bym postapila radykalnie twoim wypadku ale niestety wiekszosc kobiet poswieca sie dla swoich mezczyzni akceptuja wszystko podczas gdy oni maja wylane na to

No wlasnie nie wiem jak sie zachowac, mam ochote mu wszystko wygarnac ale nie wiem czy nie przesadzam. Mnie w kazdym razie to boli.

Gość requiem dla snu .
ja bym juz jego telefonow nie odbierala i spakowla jego rzeczy i wystawila w workach na smieci przed drzwi. zostawilabym go tak bez slowa, niech sie zastanawia dlaczego i co co chodzi, w koncu na to wpadnie, a jak oleje to znaczy ze nie traktuje powaznie

jak na razie to on uwaza ze nie jest niczemu winny

klamstwo i nie liczenie sie z Twoimi uczuciami koniec zwiazku chyba ze chcesz aby facet cie nie szanowal i mial w powazaniu

Gość requiem dla snu .
wczoraj moj facet mnie zle potraktowal, olal moje sprawy, zajmowal sie tylko soba, a jak aj cos chcialam to problem. no to wczoraj jak nieladnie sie do mnei odezwal bylo mi ta przykro ze lzy mi polecialy, powiedzialam mu, ze nie moge pozwalac chlopakowi traktowac siebie jak jakiejs zwyklej kolezanki i ze to jest koniec. widzialam na jego twarzy szok tak radykalnych krokow,chba nawet lza u poleciala ktora staral sie ukryc. i nagle zaczal ze mna rozmaiwac, pytac sie co dokladnie zle zrobil, ze mnei nei zostawi nigdy, ze mnei kcoha i te wszystkie ladne slowa. gdyby mnie nei kochal to by olal i sie cieszyl ze znowu jest kawalerem. nie poswiecaj sie, nie akceptuj czegos czego nie wytrzymasz. nie wszyscy facei sa ujami, sa fajny uczciwi i madrzy faceci, ale to trzeba szukac.

ogolnie jest mi z nim super i nie moge narzekac, zawsze jest wobec mnie uczciwy, no ale wczoraj mnie strasznie rozczarowal

dla mnie facet cie zdradzil dla zdrady wybaczenia nie ma zdrada to nie tylko sex wiedzial co bedziesz czula a oklamal cie i lecial z wywalonym jezorem ogladac inne gole baby koniec facet cie nie kocha nie szanuje to nie ma zadnej przyszlosci czym szybciej kopniesz go w dupe tym lepiej i uwierz sa faceci ktorzy na takie imprezy nie chodza z milosci i szacunku do swojej kobiety a tym bardziej wtedy kiedy ona twierdzi ze zle bedzie sie z tym czula

nie demonizuj rzeczywistości... po pierwsze: skoro wszyscy szli na go-go to co miał Twój facet zrobić? nie iść i się wyłamać? czy poprosić wszystkich o zmianę planów? po drugie: uwierz, że takie dzwonienie i pisanie sms-ków jest bardzo infantylne :) powinnaś się cieszyć, że facet Ci ufa, nie sprawdza i nie zawraca tyłka :)

Gość requiem dla snu .
ale oni awsze uwazaja ze nie sa niczemu winni. ja pier ole, moj ostatnio zepsul kontakt i schowal go polamanego w szufladzie i upieral si ze to nie on, poki otworzylam jego szyflada i nie pomachalam mu dowodem przed oczami. nigdy nie faceci nie przyznaja, nie iwem dlaczego. ostatnio prosilam go o to zeby cos wzial i zaniosl. zapomnial to wziac i zamiast powiedziec przepraszam, zapomnialem o tym, to mi wkrecal ze ja niby nic nie mowilam. tacy sa faceci, kiedys go znajdziesz w lozku z inna kobieta, to bdzie ci wkrecal ze nic sie nei dziao, nawalil sie i nie wie skad sie tu wzial ale na pewno nic nie byla z ta dziewczyna. nie daj sie nabrac tym manipulantom.

nieznana black no brawo jak pisanie smsow nazywasz inafntylnoscia i kontrolowaniem to wpsolczuje musialas miec jakies niemile doswiadczenia w noramalnym zwiakzu kontakt smsowy caly czas sie utrzymuje nie po to zbey sprawdzac i zawracac glowe ale zbey pokazywac ze mysli sie o 2 osobie ze sie za nia teskni i z poczucia bliskosci jak widzisz auorka napisala ze jej kolezanki co chwila mial kontakt z facetami a ona nie jak widac to w jej zwiakzu nie gra a nie w innych ktore ty nazwalabys infantylnymi i wiesz co to bylo zaplanowane a on ja bezczelnie oklamal mogl powiedziec ze na takie cos sie nie godzi i nie isc nie byl zaksoczony

nieznana black i dla mnie zalosne jest robienie cos pod publike dla kolezkow takiego faceta to bym w dupe odrazu kopala kto jest wazniejszy kobieta ktora kocha czy koledzy co to znaczy wylamac sie ?? A to zle ze facet ma wlasne zdanie nie jest tepym mulem i liczy sie ze swoja kobieta?? jak inni beda krasc on tez bedzie kradl bo nie ladnie sie wylamac??

Gość monika94567855
daj spokoj! mam taka sama syt tzn podobna, bo ja kiedys tez prawie ryczalam w rekaw mojemu facetowi. poszedl do kuzyna na wieczor, przyszla jakas "policjantka" zatanczyla cos tam, i poszla. on powiedzial ze nie byla super itp, i ja mu pokazalam striptiz w moim wykonaniu :) to powiedzial ze nawet na swoim wieczorze nie chce miec juz striptizerki ;D to dziala:) uspokoj sie:)

monika94567855 o boziu jakie wy baby glupie jestescie wszystko usprawiedliwiacie i jeszcze probujecie konkurowac nawet ze striptizerkami zero poczucia wartosic szmacicie sie same to was faceci nie szanuja i nie licza sie z wami jasne striptiz jest ok ale nie w sytyacji wktorej chcesz byc lepsza od jakiejs tam panienki z agencji zalosne jak cie facet zdradzi to co zamiast go wywalic zorbisz mu tak dobrze zeby juz nie wrocil do kochanki?

Cóż kiedyś tak to nie wyglądało. Fakt mógł powiedzieć gdzie idzie i po co... Jestem prostym i pewnie bardzo ograniczonym chłopem, ale nie wyobrażam sobie meldować się u dziewczyny kilka razy w ciągu doby telefonicznie. Co to ma być, to już chwilę nie można być samemu tylko trzeba raporty wysyłać :O

monika94567855 facet to nie jest dziekco ma sam wiedziec co wolno a co nie a nie takie nianczenie go i pokazywanie :ja jestem lepsza od jakiejs ppanienki jak musisz cos takiego robic to wpsolczuje widac nie jestes dla nieog jedyna i najwazniejsza

męska pomarańcza ale koles jakie meldowanie sie ty rozumiesz o co chodzi?? mnie jak maz napisze tesknie albo zapyta jak sie bawisz czy dobrze sie czujesz to twoim zdaniem meldowanie sie?? nie chodiz o to zbey facte pisla jestem tu i tu robie to i to

Gość monika94567855
hahhaahha Mraau no nie wiem czy glupia, czy konkurowanie ze striptizerka ktora byla 2 lata temu a moj striptiz na rocznice odbyl sie 3 dni temu to chec bycia lepszym od jakiejs panienki? NIE:) znam swojego faceta i wiem co go podnieca, wiec dlaczego tego nie wykorzystac? to co, jesli ku**y uprawiaja seks to ja juz z moim narzeczonym nie moge bo czasami moge chciec byc od niej lepsza? pomysl:) to faceci sa prosci.

Gość bele de jour
nie przesadzaj, co mial powiedziec kumplom "sorry nie ide bo ... mi nie pozwolila"?? zalosne

Gość monika94567855
Mrauu uwierz mi, ze wiem w 100% ze jestem jedyna i najwazniejsza kobeita w zyciu mojego faceta :) przez te X lat nie bylo latwo poprzez osoby 3 ale sie udalo i np dzis jestem w holandii on 1000 km ode mnie i spie spokojnie :) ma kolezanki spotyka sie z nimi ale ZAUFANIE to podstawa;

monika94567855 nie zorzumialysmy sie no nic trudno bele de jour zalosny to ty jestes kobieta nie moz eniczego zabronic moz epowiedziec jak bedzie sie czula z czyms takim i juz decyzja faceta czy jest chujem i zorbi jej przykrosc czy bedzie sie z nia liczyl i jak porzadny facet z poczuciem wartosic powie kolegom nie ide kocham sowja kobiete nie zorbie jej czegos takiego zalosni sa ci faceci tkorzy ida bo wypada bo jak bedzie wygladalo jak nie pojda

bele de jour zalosny to ty jestes po 1 kobieta nie moz eniczego zabronic i kazac moze tlyko powiedziec co bedzie czula i tu juz decyzja faceta i to na ile sznauje kobiete czy jest porzandy i powie kolegom kocham ja nie sprawie jej przykrosic czy jest glupim chujem i poleci z tlumem ogladac gole baby podczas kiedy jego wybranka cierpi najlepiej usprawiedliwiac bezmozgich facetow monika94567855 a my sie nie zrozumialysmy trudno

Gość monika94567855
Mrauuu uwierz mi, jestem pewna w 100% dla mojego faceta jestem jedyna i na zawsze:) i nie konkuruje z zadna kobieta, jestem madra i to ja trzymam faceta przy sobie a nie on mnie przy sobie:) a poza tym ZAUFANIE, dzis jestem w Holandii na kontrakcie 3 miesiecznym, a moj narzeczony 1000 km ode mnie, dzis spotyka sie z kolezanka u niej w domu i ? mnie to w ogole nie rusza:) tak samo jak ja sie tutaj z holendrami spotykam;

Mrrrrrau :D to chyba Ty masz złe wspomnienia... Oczywiście, że nieustanne pisanie sms-ów jest infantylne i świadczy o niedojrzałości ;) jako dorosła osoba wiem co czuję i nie muszę tego oznajmiać w każdej godzinie życia...

Gość monika94567855
co jest z ta kafeteria?! pokazalo mi ze blad i nei wysle mojej poprzedniej wypowiedzi :/