Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi smutno

ZERWALAM! BO KLAMIE, a mowi ze mnie kocha!

Polecane posty

Gość jest mi smutno

caly czas przeinacza fakty, mowi ze gdzies go nie bylo pozniej dowiaduje sie ze jednak byl i tego typu rzeczy, przylapalam go na klamstwie choc wczesniej sie wypieral jak tylko mogl jak mu udowdnilam to sie zamknal i sie nie odezwal,spakowalam jego rzeczy i go pozegnalam, on sie nawet nie odzywa teraz nic, mam wrazenie ze mu glupio... mowi ze kocha planuje wakacje ii coo nawet nic mi nie wyjasni, zero nic cisza... kompletnie nie rozumiem tego chlopaka, chyba naprawde czas to zakonczyc definitywnie ehh.. kocham go :(

Gość ladaco
kazdy facet mówi ze kocha za nim nie zakisi

Gość Don Luidżi
wez patelnie i pierdolnij sie w głowę

Gość przecież sama napisałaś
"spakowałam jego rzeczy i go pożegnałam" - to o co teraz ci chodzi? Pożegnałaś - to poszedł, dlaczego miałby się odzywać??????

Gość obawiam się że lepiej będzie
jak zostaniesz strarą panną, na stanowisku śledczego w komendzie policji....

Gość jest mi smutno
niby tak spakowalam i tyle narazie, a z drugiej strony samo rodzi poczucie wyjasnienia tak po poprostu...

Gość jest mi smutno
niby tak spakowalam i tyle narazie, a z drugiej strony samo rodz siei poczucie wyjasnienia tak po poprostu... co bylo lepsze dla mnie to ty najmniej o tym wiesz,...

Gość przecież sama napisałaś
No właśnie nie po prostu. Dla niektórych kobiet "nie" - to znaczy tak, może zobaczymy, i takie różne pierdoły. Dla normalnych kobiet i większości mężczyzn nie - znaczy NIE! I to naprawdę nie wymaga żadnych wyjaśnień, zwłaszcza sprawa opisana przez ciebie. Przyłapałaś faceta na kłamstwie. Powiedziałaś, że ci to nie odpowiada i do widzenia. No to poszedł. Co miał wyjaśniać?

Gość noo grzegorze tez
najlatwiej zamknac sie i sobie pojsc " skoro mnie pozegnała ok '' uwazam ze mimo rozstan wyjanic sobie nie ktore rzeczy powinno sie, nie pisze nie dzownie on rowniez wiec tak wyglada sprawa trudno, jest mi zwyczajnie przykro, to chyba naturalne...

Gość jest mi smutno
najlatwiej zamknac sie i sobie pojsc " skoro mnie pozegnała ok '' uwazam ze mimo rozstan wyjanic sobie nie ktore rzeczy powinno sie, nie pisze nie dzownie on rowniez wiec tak wyglada sprawa trudno, jest mi zwyczajnie przykro, to chyba naturalne...

Gość owszem najłatwiej
ale w końcu trzeba sobie ułatwiać życie. Po co komplikować? A ty właśnie do komplikacji dążysz.

Gość jest mi smutno
komplikacji hymm moze bo mimo wszystko wciaz mi zalezy ale wiem ze z kims kto klamie to ciezko zyc...

Gość no widzisz i ta nasza
rozmowa doprowadza do tego, że nazywasz rzeczy po imieniu - w ogóle je nazywasz, a to ważne. Jeśli ci zależy - to ty zadzwoń. Jeśli oleje - to znaczy, że jemu nie zależy. Jeśli kłamie umyślnie - no wiadomo, że mu nie zależy. Pocierpisz - i minie. Jeśli mu zależy, ale nie potrafi być inny - musisz zdecydować ty. :-)

Gość jest mi smutno
nie nie odezwe sie musze byc konsekwentna, moze przemysli sprawe i sam sie odezwie jesli nie to nie, trzeba sie wziac w garsc i juz...

Gość jest mi smutno
w ogole zastanawiam sie dlaczego on klamie niby niewinne klamstewka ale przez to wszytsko pada cien na inne rzeczy kompletnie mu nie ufam....