Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucyna23

Kredyt mieszkaniowy

Polecane posty

Gość lucyna23

Witam, mam takie pyanie czy ktoś sie orientuje, czy przy zarobkach 1200netto, da sie wziąść kredyt mieszkaniowy ? mam taka sytuacje: mam odłożone 100tyś na mieszkanie i drugie 100 chciałabym w kredycie i za 200 chciałabym kupić mieszkanie, które komuś wynajmę, w rzeczywistości zarabiam ponad 2000 tyś, ale niestety u nas każdy chce oszczędzić w tym pracodawcy :(, za wynajem spokojnie spłacać będe kredyt, a nawet myśle, że spłace go w 5 lat, ale czy bank da wiare czy są jakieś szanse ? ostatnio widziałam reklame, że niby dają 100 razy więcej niż zarabiasz...

Gość trzeba sprawdzic
najlepiej idz do dorady finansowego, maja tam oferty wielu bankow i doradza ci czy to mozliwe. Ja ostatnio bylam i chwale sobie bardzo!

Gość nie masz szans przy tych
zarobkach niestety

Gość trzeba sprawdzic
nieprawda ze to jest niemozliwe

Gość lucyna23
dodam, że nie mam żadnych kosztów(no prawie) rocznie moge odłożyć 20tyś spokojnie.

Gość a pracodawca nie napisze ci
na zaświadczeniu wyższych zarobków?

Gość evva...evva
jeśli już dostaniesz na min 30 lat i nie oddasz im 100tys tylko 300. musisz wtedy patrzec czy można spłacić go wczesniej bez ponoszenia dodatkowych kosztów i przy takiej opcji jak liczone są odsetki

Gość lucyna23
no właśnie chodzi mi o taki na 30 lat, ale żeby go spłacić w 5 lat bez żadnych dodatkowych kosztów, jak to wtedy liczą ? chyba jakoś korzystniej ?

Gość trzeba sprawdzic
zwykle podobno jest tak, ze po chyba 3 latach mozna splacic kredyt w calosci juz bez zadnych oplat

Gość olej

Gość -anka---
ja wlasnie biore kredyt. i powiem ci jak jest obecnie. mam podobnie jak ty (umowa o prace) 1350 netto i do tego umowy o dzieło (rocznie 4500 netto). mieszkanie 210 tyś i wkładu własnego 110 tyś. bez umów o dzieło nie dostałabym kredytu (za mało z umowy o pracę jako że jestem jedynym kredytobiorcą). Dostałam kredyt w mbanku ale zrezygnowałam bo podniesli od pon oprocentowanie z 3,16 do 3,84 w euro.

Gość -anka---
aa sorka przy moich zarobkach wyliczyli mi zdolnosc na 108 tyś. kredytu

Gość Lukasz3424
Pomagam we wzieciu kredytu hipotecznego !!! Zapraszam do kontaktu mailowego ze mną l.budziszewski@gmail.com Lub na moją stronę www.finansefirmowe.com