Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaaaaaaaaaaaaa

NIEZAPLACONY RACHUNEK- ORANGE

Polecane posty

jezeli mialam zaplacic rachunek do 8 maja a ja do tej pory go nie zaplacilam, a jutro zaczyna mi sie nowy okres rozliczeniowy, to zablokuja mi wychodzace dopoki go nie zaplace- to wiem. ale czy bede musiala placic jakas kare gdy zaplace go dopiero po 5 czerwca ?? czy bede miala tylko zablokowane?

Gość Mój ma 21cm
a ile ten rachunek wynosił ??? i czemu go nie spłaciłaś ?:O

nieistotne ile i logiczne ze nie mialam pieniedzy

zablokuja bo juz tak mialam tylko zaraz zaplacilam na drugi dzien

kare nalicza ja zaplacilam 4 dni przed terminem ale byl dlugi weekeng i pieniazki wplynely im dzien po i mi chyba doliczyli 2 gr chamy:O

rany... mowie o karze co jest w umowie... 600zl czy iles

a moj chlop zawsze placi z opoznieniem miesiecznym i nic mu nie blokuja-orange ale na firme

Gość dzieci nudzą się w niedzielę
nic Ci nie zablokują, spokojnie

Gość marlut
jakieś g. co doliczą do nastepnego rachunku.nie zablokują ale będą przysyłać ponaglające sms-y.

to moze dlatego ze na firme, dobrze by bylo gdyby mi nie zablokowali, ale jesli juz to niech blokuja, zaplace pozniej, bez dzwonienia przezyje. ale kiedys mi zablokowali wiec tym razem tez mi raczej zablokuja

naprawde nie rozumiecie? mysle ze zablokuja bo juz mi tak zrobili. powinnam zaplacic 8 maja a do dzis jest niezaplacony, jutro nowy okres rozliczeniowy juz

też mam w orange, płacić muszE ZAWSEZ DO 20, RAZ BYŁO PO 20 a ja miałam niezapłącone 2 rachunki, wtedy mi zablokowali, ale teraz też tak miałam, zapłąciłam temn strszy a ten 2 zapłce z opóżnieniem, blokują jak masz 2 niexapłacone

w takim razie nie rozumiem dlaczego wtedy mi zablokowali. to teraz czekam tylko zeby nie odlaczyli mnie od swiata :P

zdarzyło się raz, że rachunek leżał sobie , a jaśnie pan nie zapłacił na czas tylko jak go znalazł, doliczyli mi chyba złotówkę do rachunku i w zamian dostaję do 12 dnia w miesiącu z 5 esemesów przypominających. Na szczęście w lipcu ostatnia wpłata i koniec z tym debilicznym pomysłem, choć juz dostałem dwa telefony z propozycją przedłużenia umowy. Kaniec filma, mam serdecznie dosyć tych orangów.....

to chyba musieli sie pomylic i mialam pecha. dla mnie orange moze byc tylko nie zabonament, koncze w sierpniu

tak wlaśnie zrobię, kupuje sobie za 50 zł na przykład starter i wiem, ile wygadam i wyesam, a teraz czekam na rachunek, tzn wchodzę sobie na swoją stronę na www.orange.pl i ściągam wydrukowny rachunek by wiedzieć ile wygałem, z drżeniem czy aby rachunek nie jest taki, że sie przewrócę.....

Gość olfinwoo
Czy jest mozliwe, ze bylo 9 nie zaplaconych rachunkow w 2010r.- kazdy w granicach 400 zl i Orange nie zablokowalo polaczen? Po siedmiu latach sciagneli mi z konta 13 tys. Najpierw sprzedali "dlug" innej firmie a ta oddala sprawe do sadu, no i komornik...Dla mnie to jakis absurd. Absolutnie nie pamietam, zebym miala jakies zadluzenie w tej firmie. Z kraju wyjechalam w 2010r. Dla mnie to naciagane