Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvvxcxvcxvc

tesciowa... alimenty rodzinne gubie sie!!

Polecane posty

Gość xcvvxcxvcxvc

Kochani pomozcie bo zwariuje.. Jestem z moim narzeczonym mieszkamy razem jestem z nim w ciazy a tesciowa mi gada jakies bzdury ze mam sie lasić na jakies 40zł rodzinnego wiecej zalatwiania niz to wszystko warte... ze mam jakies alimenty zakladac narzecoznemu zeby bylo wiecej pieniedzy normalnie szok jakis! Powiedzcie czy to wszystko warte jest?

Gość ddvfdv
jak nażeczony to skąd teściowa? a alimenty? a co razem nie mieszkacie niech się teściowa puknie w głowe

Gość xcvvxcxvcxvc
o boze tesciowa bo tak nazywam juz ja bo w sumie to przyszly maz wiec moge nazywac tesciowa.... Razem mieszkam z narzeczonym... Nie wiem o co jej chodzi raz mowi o jakims rodzinnym pozniej o almientach nie wiem??

Gość I wtedy się obudziłeś
Czy Twój narzeczony to jakaś pierdoła ?

Gość xcvvxcxvcxvc
nie pierdola bo sam jej powiedzial zeby dala sobie spokoj ze wiecej zalatwiania niz to wszystko warte.. a ona jest przemadrzala i wie najlepiej.........

Jeśli to jest Twój narzeczony to chyba zamierzacie się pobrać,więc o jakich alimentach tu mowa ?

Gość xcvvxcxvcxvc
no wlasnie o to mi chodzi.. pobieramy sie doppiero za dwa lata a ata mi z alimentami wykakuje!!! chore...... to co alimenty mam zalozyc i co moj narzeczony ma sie nie przyznawac do dziecka?? Jakas kretynka:/

Gość xcvvxcxvcxvc
blagam pomozcie